2777
2789
عنوان

از زندگی کردن و زنده بودن بیزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 52 پست
پس من چی بگم فقط و فقط برای ۳ ماه رابطه ک خوش بودن عمری ریدن توی سرنوشت و آینده من ۳۹ سالم شود هیچ و ...

پدر مادرای ما ک اکثرامتولد چهل وپنجاه هستن ابلهانی بیش نبودن واقعا چطور ببخشیم اخه اینارو

نه عزیزم ربطی به دهه نداره ،در تمام دهه ها پدرو مادر بیفکر وجود داشته ،حتی خیلی از دهه نودیا بچه طل ...

درسته ولی منظورم این بود که درصدش خیلی کم شده، پس چرا نسل شصت نسل سوخته اسمش شد؟ چون اکثرا همه مادرپدرای نادان  ودیکتاتور داشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ولی منظورم این بود که درصدش خیلی کم شده، پس چرا نسل شصت نسل سوخته اسمش شد؟ چون اکثرا همه مادرپ ...

درسته منم دهه شصتیم،جامعه ما مشکلات فرهنگی زیادی داره بابت ازدواج ،اکثریت هنوز درست نمیدونیم ازدواج درست چی هست ،یکی الویتش مال و امواله یکی زیبایی یکی احساسات ،کاش این چیزا ریشه ای فرهنگ سازی بشه .بدونیم حقمونو به عنوان یه زن یه مرد ،ما یا گذشت زیاد داریم یا بی خیالیم ،توازن خیلی مهمه تو روابط تو عشق تو همسرداری تو فداکاری و حتی نسبت به فرزند 

پدر مادرای ما ک اکثرامتولد چهل وپنجاه هستن ابلهانی بیش نبودن واقعا چطور ببخشیم اخه اینارو

واقعا ابله و پر رو و طلبکار ب جایی  این ک کاری بکن ک ببخشیم شون هنوز اونقدر پرو هستن ک میگه پدر و مادر باید راضی باشن از بچه  

من بزرگت کردم بچه باید ب درد حمالی بخوره فقط چیزی از زیر لحافت یاد گرفتن حیف ک بازم با تمام کارهاشون رو ندارم ک تمام ظلم هاشون رو برای ۳ ماه ب روشون بیارم

کسی که کارش به خودکشی برسه معلومه که چقدر زجر کشیده کی قبلش انتخاب میکنه به دنیای پر از زجر بیاد؟ به ...

عزیزم کسی ک انتخاب میکنه خودکشی کنه الزاما سختیه بیشتری نسبت به بقیه نکشیده ایشون توانایی و تاب اوریشون رو نتونستن کنترل کنن همین 

وگرنه خیلیا وضعشون خیییییلی بد هست اما خودکشی نمیکنن

برای صحبت توی این مباحث باید منطق رو در نظر بگیریم 

تو قبلا رضایت دادی اما الان یادت نیست

اگه رضایت هم ندادی بودی مشخصا رسالتی داری و برای دلایلی به وجود اومدی

و حتی اگه به اینا هم اعتقاد نداری جسم تو راه درازی رو طی کرده کلی مراحل پیش رفته تو عضوی از یه چرخه تکامل بزرگی .. اجازه نده مسائل قابل حل و حتی غیر قابل حل که جزوی از زندگیه مانع انجام رسالتت بشه