2777
2789
عنوان

اینک تازگیا میگن کرم های پوستی

290 بازدید | 25 پست

بی تاثییرن بنظرتون درسته؟ ک میگن فقط پوست مرطوب میکنن   

نظرتوم چبه شما کرم چ چیزی داشتید ک پوستتون تغییر داده باشه ایا بوده همچین چیزی برای شما

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به دکتر پوستم که خیلیم دکتر خوبیه گفتم بهم روتین پوستی بده گفت همش تبلیغاتیه از۲۵ سالگی به بعد به ...

خب منظورتون ضد چروکا واقعا موثره

رتینول منظورتونه

من فقط دور چشم

ابرسان صورت چون شدیدا پوستم خشکه

و مرطوب کننده میزنم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
واقعا پوست صورتتون چندوقته استفادش میکنی

حدوده ۲۰ شبه میشه که میزنم و روزها صورتمو با شوینده میشورم و بعدش آبرسان و برای بیرون هم ضدآفتاب بیرنگ ریچموند میزنم

صورتم روشن تر شده و براق تر

دنبال یه کرم دور چشم خوب و ارزان میگردم

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

حدوده ۲۰ شبه میشه که میزنم و روزها صورتمو با شوینده میشورم و بعدش آبرسان و برای بیرون هم ضدآفتاب بیر ...

قبلا‌دور چشم لدورا یچیز محشر عالی بود ولی تولیدات جدیدش اومذع ی چندسالیه افتضاح تاثییری نداره

خب منظورتون ضد چروکا واقعا موثرهرتینول منظورتونه

بله رتینول موثره و در کل هرجای بدنت میخوای عالی بشه ویتامین باید بخوری تاثیری که ویتامین وقتی وارد بون میشه روی موست و مو میذاره خیلی پتفاوت ازمالیدن هزارجور چیز به پوسته من خودم زینک میخورپ ویتامین e میخورم آهن میخورم   ویتامین دی هم هر ماه یه دونه دکترم همرو بهم داده و واقعا تاثیر دارن