2777
2789
عنوان

اینک تازگیا میگن کرم های پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 25 پست
بله رتینول موثره و در کل هرجای بدنت میخوای عالی بشه ویتامین باید بخوری تاثیری که ویتامین وقتی وارد ب ...

ممکنه بدن لازم نداشته باشه بعد ما این قرصارو بخوریم چی میشود

ممکنه بدن لازم نداشته باشه بعد ما این قرصارو بخوریم چی میشود

باید دکتر بهت بده بعدشم ویتامین طبیعی بخور از میوه از غذا ازماهی معمولا دی رو همه لازم دارن ولی باز ازدکتر بپرس آبم زیاد بخور ادم وقتی اب میخوره خودش میفهمه پوستش بهتر شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید دکتر بهت بده بعدشم ویتامین طبیعی بخور از میوه از غذا ازماهی معمولا دی رو همه لازم دارن ولی باز ...

فعلا معلوم نیست پوست من تازگیا چرا پر جوش زیر پوستی شدع

بنظر منم اینا فقط دارن بااین تبلیغات کاری میکنن که خانم هارو بیارن به محصولات پوستی 

هرچی هم گرونتر نتایجش بهتر 

درصورتیکه بنظرم اصلا اینطور نیس اگر شاد باشی خوب بخوری خوب بخندی بگردی روحیت خوب باشه 

بجز یه شوینده آبرسان ضدآفتاب نیاز به هیچکدوم نداری 

البته من اطرافم خیلی هاهستن نمیدونن ضدآفتاب چیه اما پوستشون رو میبینی لذت میبری پوست خوب به ژنتیک هم خیلی ربط داره

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

ریز

کاری که من کردم باارها و جواب داده برام 

سرکه سیب با اب به نسبت مساوی باهم مخلوط کن بزن به پوست بعد نیم ساعت بشور 

یه مدت اینکارو کنی جوش ها ازبین میرن

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

پوست نمیسوزنه

نه اصلا 

من شب تا صبح میذاشتم اما به شما گفتم نیم ساعت که یه وقتی پوستت حساس نباشه اذیت شی