2777
2789
عنوان

ازدواج

421 بازدید | 62 پست

ی کسی هس ک قبلا روابط متعددداشته ( منظورم سکسه)یعنی تنوع طلبه بعد ب من پیشنهاد ازدواج دادع

من خدم چادری محجبه ام و تا حالا هم رابطه اینا نداشتم

این پسره هم میگه من خیلی دخترای چادری محجبه رو دوست دارم و در کل معلومه احترام قائله منم از همین ویژگیش خوشم میاد

آدم دینداری نیست.ولی ضد دین هم نیست و معلومه برای آدمای دینی احترام قائله

فقط نمیتونه روابطشو ترک کنه یعنی توبه نکرده و میگه ممکنه بعد از ازدواج بازم داشته باشم یعنی حتما داره بازم 

منم با این شرایطش دو دلم باز اگ توبه کرده بود ی چیزی 

ولی پسر خوبیه 

خودمم خوشم اومده ازش ولی با این روابطش میدونم بعدا ب مشکل میخوریم 

🍉

فتیش چادر داره از عشق نی 🤣🤣🤣

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور میتونی قبول کنی وقتی میدونی ارتباط داشته بابقیه میگ از محجبه و.. خوشش میاد چون یکیو میخواد ک اهل کارایی ک خودش میکنه نباشه و مث بقیه دخترا نباشه دیدم زیاد از این ادما زن میگیرن ب کارشونم ادامه میدن

اون اومده سمتت چون فتیش پیدا کرده رو دختر چادری کار داره باهات... تو چ جدی گرفتی، ازدوااااج

ن حاضره بیاد خاستگاری دنبال دوستی نیس چون من بهش گفتم دوست نمیشم

🍉

ن احترام قائله خودشم در حد من نمیدونه بنده خدا

😭

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز