2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 62 پست
ببین حالا بقیه حرفها رو ول کن فعلا وقت زیاد داری برسی به حرف من ولی پسرها دستشون باز تره جامعه اونا ...

اصن من کاری به کسافت کاریای الان دختر پسرا ندارم وقتی خودم خودم رو جزوشون نمیدونم و قطعا نخواهم دونست اصلا واسم مهمم نیست. من زورم از این میگیره که پسرا هرکاریم بکنن اخرش چرا میان میگن ما برا ازدواج دختر افتاب مهتاب ندیده میخایم چادری باشه فلان باشه؟ خب برو یکی تو از قماش خودت بگیر اگه راست میگی. حالا صرفا قرار هم نیست پسره خودش پیغمبر باشه ولی دیگه هر چیزی حدی داره 

اصن من کاری به کسافت کاریای الان دختر پسرا ندارم وقتی خودم خودم رو جزوشون نمیدونم و قطعا نخواهم دونس ...

دیگه دلش میخاد تو قبول نمیکنی و یکی عاشق میشه قبول میکنه 

ولی همه ی جاهایی سر میخورن سخت نگیر 

مهم اینه وقتی میخای ازدواج کنی متعهد باشی مسئولیت سرت بشه از لحاظ روحی روانی سالم باشی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی اومدی اینجا نظر میخای جنبه اش هم داشته باش قرار نیست ک باب میلت بحرفیم. اون داره مخ میزنه و توا ...

زبونت تند و تیزه 

هر وقت یاد گرفتی درست با مردم حرف بزنی بعد بهشون مشاوره بده 

من خدم عاقل تر از این حرفام و خوب میدونم کی راست میگه کی دروغ 

این تاپیکمم بیشتر جنبه درد و دل داشت چون ازش خوشم اومده و البته میتونم فراموش کنم

تو تو زندگی من نیستی ک با ی تاپیک راجب ایمان و دینم نظر بدی 

متاسفانه همیشه ی عده حال خراب کن هستن ک سر و کله شون تو هر تاپیکی پیدا میشه برای تزریق انرژی منفی 

اتفاقا جنبه شنیدن نظرات رو هم دارم و خودمم باهاشون موافقم

ولی راستش اصلا جنبه شنیدن حرفای آدمایی مثل تو رو ندارم چون بلد نیستید حرف بزنید و نظر بدید 

🍉

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز