2777
2789
عنوان

ینی از چی گله داره

283 بازدید | 47 پست

بچه ها من با نامزد خواهرم خیلیییی صمیمی هستمو رابطمون خواهر برادریه بعد تا دو سه روز پیش همه چیز خوب بود شوخی میکردیم چون هردومون با جنبه ایم بهد دو سه روز پیش برگشت بهم پیام که میداد وسطاش گفت یه گله هم ازت دارم اما الان وقتش نیست بعدا میگم اصرار کردم نگفت تا فرداش فکرم مشغول بود همه چیزایی که ذهنم میرسید گفتم بهش اما گفت نه اینا نیست و هروقت صلاح بدونم‌میگم منم‌ادمیم که با علامت سوال نمیتونم‌بمونم به خواهرمم نمیتونم‌بگم بپرسه حریان چیهبعد فقطیه جا اخر حرفام گفتم شوخی کردم نوشت

شوخی

شوخی چیز جالبیه 

بعد حس کردم از یه شوحی گلایه داره گفتم واضح بگوچته نگفتو رفت بعد از اون حضوری همو دیدیم رفتارش نرمال بود جلو خانواده کم‌محلیو دلخوری نبود هر چیم چتمونو بالا پایین کردم چیز نامناسبی توش ندیدم فقط یکی دومورد تو حصوری دیدم نطرشو در مورد چیزی مبگفت بعد من تا تایید میکردم‌نظر خودشو پس میگرفت به خواهرم مبگفت تو نطرت چیه همون کارو کنیم نمیفهممش اصلا اگه باز اصرار کنم‌بگه بدش میاد تزم عصبانی میشه نمیخوام رابطمون خراب شه دوست داریم همو نمیخوام کدورت بینمون باشه نگممم چند روزه فکرم درگیره تمرکز ندارم

تو خیچی نگو

هی مسئله براش باز نکن

بزار خودش بگه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

تو خیچی نگوهی مسئله براش باز نکنبزار خودش بگه

اخه ذهنم‌درگیره یکی دوشب یبار حتما پیام‌میداد حالمو میپرسید الان اصلا خبری ازش نیس با اینکه همش انلاینه میدونه حال روحی خوبیم‌ندارم اصلا نمیاد بگه چته اون که همش مبگفت داداشمه و قراره تو این روزای سخت کنارم باشه حتی بیرون بودیم من قلبم درد گرفت باز و فقط این فهمیده بود نیومد جلو بگه چته که هیچ تو خونه رسیدیم به خواهرم پیام داده بود که خواهرت تو قنادی و رستوران دوبار قلبش درد گرفت بعد گفتم اره حالم اوکی نبود اما همون از خواهرم فقط پرسید خودش برعکس همیشه که قلبم درد میگرفت حالمو مبپرسید نیومد پیام بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه ذهنم‌درگیره یکی دوشب یبار حتما پیام‌میداد حالمو میپرسید الان اصلا خبری ازش نیس با اینکه همش انلا ...

یبار دیگ فردا ازش باز رو در رو بپرس

بگو جیزی شده

احساس میکنم‌خیلی سررد رفنارمیکنی

اگ جواب داد ک هیچ

اگ‌نگفت دیگ‌ولش کن

سمج‌نشو

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

رودر رو که نمیتونم باید پیام بدم

نه بزاور رو در رو

اخه میدونم خصوصیه و نمیخواد خواهرم بدونه

خب تو خلوت بگو

خب تو خلوت بگو

فکرم خیلی درگبره حس میکنم ذهنیتش درباره من خراب شده کلاسرد نشده یخ شده و این برام ناراحت گننده س که میدونه چقدر برام مهمه و نباید تو این روزای سخت تنهام میزاشت و حداقل نباید فکر به فکرام اضافه میکرد

فکرم خیلی درگبره حس میکنم ذهنیتش درباره من خراب شده کلاسرد نشده یخ شده و این برام ناراحت گننده س که ...

بیش از حد درگیر شدیا

شاید واقعا اینجور‌نیس

خیلی بیشتر از حد تصورت

ول کن بابا