2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 43 پست
همون لمینته ونیر؟میشه توضیح بدین؟هزینتون چقدر شد؟ 

نه عزيزم

لمينيت تو ازمايشگاه ساخته ميشه و قالب گيري ميشه ٤با يا هر تعدادي باهم وروي دندون سوار ميشه

ونير از مواد كامپوزيت درست ميشه يعني جنس دندون و دونه دونه روي دندون سوار ميشه

دكترم گفت اگه خوب نگه داري عمرش مثل دندونه

از واحدي ٢٥٠ داره تا ١ تومن

من ٣٥٠ واحدي دادم اگه خواستي عكسشو ميزارم

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
خوب چرا ونير نميكني؟ تو يكي ٢ جلسه واحت با هزينه كم من ونيز كردم ٤ تاي بالارو

توضیح بدین،منم میخوام اورتونسی کنم،دندون نیش بالا یکیش رو به داخله،دندون نیش پایینم رو به بیرونه

اینجا هزینه ی اورتودنسی هر چقدر باشه قسطی حساب میکنن میخوام اهواز برم دکتر ولی هنوز دکتر خوب پیدا نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توضیح بدین،منم میخوام اورتونسی کنم،دندون نیش بالا یکیش رو به داخله،دندون نیش پایینم رو به بیرونه ای ...

عزيزم توضيح دادم پست بالارو بخونيد

نه عزيزم لمينيت تو ازمايشگاه ساخته ميشه و قالب گيري ميشه ٤با يا هر تعدادي باهم وروي دندون سوار ميشه ...

مرسی عزیزم اگه بزاری ممنون میشم😍

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
نه عزيزم لمينيت تو ازمايشگاه ساخته ميشه و قالب گيري ميشه ٤با يا هر تعدادي باهم وروي دندون سوار ميشه ...

یعنی به درد ما میخوره که دندونای نیشمون مرتب نیست؟یکی زده بیرون و یکی داخله و باید صاف بشه 

یعنی به درد ما میخوره که دندونای نیشمون مرتب نیست؟یکی زده بیرون و یکی داخله و باید صاف بشه 

چرا عزيزم

همه نا مرتبي هارو اصلاح ميكنه 

منتها ممكنه اونكه بيرون زدست يكم تراش بخوره

منم يكي از دندونم تراش خورد

در مورد ونیر اطلاعی ندارم اما لمینیت و کامپوزیت اصولا درمان های آسیب رسانین چون فقط با پر کردن فرو رفتگی و تراشیدن بیرون زدگی ها به مینای دندون آسیب میرسونن و فقط سعی در اصلاحه ظاهریه مشکل دارن نه حل کردنش از ریشه و اساس و البته اینکه باید پذیرفت هر چند وقت یکبار نیاز به ترمیم دارن 

چرا عزيزم همه نا مرتبي هارو اصلاح ميكنه  منتها ممكنه اونكه بيرون زدست يكم تراش بخوره منم يكي ...

خب منم یبار رفتم دندونپزشک این درمان و بهم پیشنهاد داد اما چون دندونام بیرون زده باید خیلی تراش بخوره که من ترسیدم گفتم نکنه بد بشه یا دندونم خراب بشه

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
در مورد ونیر اطلاعی ندارم اما لمینیت و کامپوزیت اصولا درمان های آسیب رسانین چون فقط با پر کردن فرو ر ...

عزيزم تراش كامپوزيت ونير اصلا به ميناي دندون نميرسه يعني خيلي سطحيه و اسيبي نميرسونه اگر ادم جاي خوب بره

خواهر من از سال ٩٠ انجام داده و هيچ مشكلي نبوده

خب منم یبار رفتم دندونپزشک این درمان و بهم پیشنهاد داد اما چون دندونام بیرون زده باید خیلی تراش بخور ...

جاي خوب بري بهت ميگه كه اينكارو بكني يا نه

اگه در حدي باشه كه تراش بخواد بره رو ميناي دندون خود دكتر ميگه نميشه و ارتودنسي كنيد