2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب منم یبار رفتم دندونپزشک این درمان و بهم پیشنهاد داد اما چون دندونام بیرون زده باید خیلی تراش بخور ...

تراشیدنه زیاده دندون به مینای دندوتون آسیب میزنه 

این روش ها فقط به صرفه اینکه در یک یا دو جلسه دندون ها رو اصلاح میکنه گول زنه ولی تبعا بعدها مشکلاته بیشتری همراه داره و نیاز به ترمیم و ارتودنسی بخاطر طولانی بودنش و تایمه یک تا دو ساله ای که میبره خیلیا حوصلشو ندارن اما خوبیش اینه ک دندونای واقعیه خودت اصلاح میشه و بعدها مشکلاته خاصی همراه نداره 

تراشیدنه زیاده دندون به مینای دندوتون آسیب میزنه  این روش ها فقط به صرفه اینکه در یک یا د ...

والا 7 8 میلیون نمیتونم هزینه کنم راستش😢😢

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
والا 7 8 میلیون نمیتونم هزینه کنم راستش😢😢

بجای مطب خصوصی کلینیک برید و دکتری که حالا زیاد اسمه رسم نداشته باشه دکترایی ک خیلی اسم در کردن هزینه های زیاد میگیرن قطعا هزینه ها براتون کمتر میشه و اینکه خب یکجا نیست قسطی انجام میدن اما اگر هم خواستید ارتودنسی انجام بدید لطفا حتما پیشه متخصص برید و نه دندون پزشک عمومی 

اگر پیشه متخصص برید بعید میدونم فقط یه فک و قبول کنن ارتودنسی فقط صاف کردنه دندونای یه فک نیس روابط ...

یه همچین چیزی نیست من دو فک و ارتودنسی کردم ولی نیم فک رو هم ارتودنسی میکنن چه برسه به یه فک😊😊

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
مرسی دوستم 😘

اون دوتا دندونت مال کدوم قسمت فکته؟؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
متخصص ارتودنسی بودن یا دندون پزشک؟؟

متخصص ارتودنسی

کلا فقط ارتودنسی اونجا انجام میشد دکترم فقط اولش براکت هارو برام گذاشت به بعدش فقط نگاه میکرد دکترای دیگه برام سفتش میکردن😂😂

متخصص ارتودنسی کلا فقط ارتودنسی اونجا انجام میشد دکترم فقط اولش براکت هارو برام گذاشت به بعدش فقط ن ...

نمیدونم والا شاید ولی من اینجوری شنیده بودم دکترمم خودش واقعا وقت میذاشت و دقیق بود حالا اگه شما اینجور میگید لابد میشه 

واسه ارتودنسی مهم اینه که دکترت واقعا متخصص ارتودنسی باشه نه اینکه دندانپزشک عمومی باشه . من تجربه زیادی دارم و خدا نجاتم داد نزدیک بود الکی الکی چهار دندونم رو یه دندانپزشک عمومی بکشه. اخرش رفتم پیش دکتر هادی پرهیز الان مطبش تو جردنه ،اسفندیار ، ارش غربی پلاک۲۶ بود.و تعرفه هاش مناسب و اقساطی پرداخت کردم 

تلفنش 02188673807 است.