2777
2789

سلام

من مدتیه که با یکی تو رابطه ام و چند بار باهم رفتیم بیرون ‌. کلا وقتی بیرون میریم یه جا ماشین رو پارک میکنه وایمیسه حرف میزنیم یکم بعدم یه چرخی میزنیم و منو میرسونه خونه . فقط اولین قرار دوتا چیپس و یه آلوچه گرفته بود .

چند وق پیش رفتیم یه سدی هس تو شهرمون رفتیم اونجا چون زود رفتیم من خونه غذا درست کردم بردم اونجا بخوریم بعد این اصلا هیچی نخرید . فقط برگشتنی یه تعارف کرد که بریم یه آب میوه ای چیزی بخوریم که من گفتم دیرم شده و دیگه اصرار نکرد و گفت باشه.

بعد الان هفته بعد باز یه جا دیگه رو میخواییم بریم ببینیم زود میخواییم بریم . گفتم از فلان ساعت تا فلان ساعت من میتونم بیام بعد گف ناهار چی ؟ منظورش این بود که من دوباره ناهار درست کنم ببرم منم گفتم نمیدونم دیکه هم چیزی نگف.

این پسر خسیسه؟یا من اینجوری حس میکنم؟

اگه خسیسه چیکار کنم؟میشه آدم خسیس رو درست کرد؟چجوری درستش کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه گفت خسیسه. در طول زمان میفهمی. احساسم میگه خسیس نیست. ببخشید در کل میگم پسرا یکم گاو تشریف دارن زیاد این موارد ودرک نمی کنن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

آره خسیسهباید از اول عادتش بدی برات خرج کنه

والا من تا حالا هیچی ازش نخواستم ، کلا دختری نیسم که چشمم به پول و این چیزا باشه

شاید چون چیزی نخواستم اینجوری شده

خسیسه و آدم خسیس عوض نمیشه

اگه دوست داری تا آخر عمرت حسرت به دل رندگی کنی رابطه ات رو ادامه بده ...

کسی نتوسنته تا حالا آدم خسیس رو درست کنه

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

این پسرخسیسه درستم نمیشه میتونی ازش بپرسی یااینکه توصحبتات بگویکی ازملاکات اینه که طرفت خسیس نباشه؟؟

قبلا درباره اش حرف زدیم گفته ولی زن هم نباید ولخرج باشع🤷‍♀️

نمیشه گفت خسیسه. در طول زمان میفهمی. احساسم میگه خسیس نیست. ببخشید در کل میگم پسرا یکم گاو تشریف دار ...

آخه حتی یکبار هم وقتی بیرون بودیم چیزی نخریده فق همون قرار اول

دیگه در این حد گاو؟

قبلا درباره اش حرف زدیم گفته ولی زن هم نباید ولخرج باشع🤷‍♀️

یعنی گفته خسیس نیستم؟؟

اینکه ولخرجی نیست بری بیرون حداقل یه چی بخوری 

به نظرم اینبارکه رفتیدبهش بگومیشه آبمیوه ای چیزی بگیری دهنم خشک شدیامثلابگویکم ضعف دارم ببین میگه چیزی بگیرم