2777
2789

نه ولا خودکشی برا چی میرفتم باشگاه بعدشم برنامه غذاییم درست میکردم جای کشتن خودم دنبال راه درمان میرفتم و برا بهتر شدنم تلاش میکردم و به حرف منفی اطرافم گوش نمیدادم 

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌

رژیم بگیر عزیزم ورزش کن حتی شده تو خونه مطمعن باش جواب میگیری خواهرشوهر من هم قد تو بود با وزن ۱۱۸ رفت دکتر رژیم تو ۸ ماه ۴۵ کیلو کم کرد بخدا راس میگم نا امید نشو باور داشته باش ک توام میتونی

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تلاش میکردم که لاغر کنم خودمو 

واقعا خیلی زشته بری اون دنیا بعد بگن برای چی خودتو کشتی 

بگی آره چاق بودم 😐

خو وقتی میتونم با تلاش خودمو لاغر کنم چرا باید خودمو بکشم؟؟ 

مگه میشه این همه کم کنه🥹

بخدا دارم قسم میخورم تو این روز ایام فاطمیه

ینی ارادش فوق العادس

کمر درد شدید گرفت رفت دکتر گفت دیسک ب نخاع فشار اورده بخاطر وزن زیاد و قوسی کمرت. زودتر ده کیلو باید کم کنی و عمل شی. بهش رژیم داد همون ماه ۱۳ کیلو کم شد رفت دکتر اصن دکتر باورش نمیشد گفت خطر عمل رفع شده اگ ادامه بدی کمردردت میره کنار

ینی میاد خونه پدرشوهرم کلی کار میکنه فرش میشوره پتو میشوره مهمون زیاد دارن میاد اشپزی میکنه الان ۷۶ کیلوعه

خیلی خوب شده فقط چون باشگاه نرفته بخاطر شرایط مالی و بچه، گوشت تنش یکم شل شده. به ۹۰ ک رسید خیلی خوب شده بود الانم خوبه خیلی لاغرشده

منم پیش همون دکتر رژیم رفتم ولی بعد سه هفته ول کردم. اگ واقعا میخای کم کنی و اراده کنی نمونه رژیم خودمو برات میفرستم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن