خانوداه شوهرم از یک شهر خیلی کوچیکن ما از مرکز شهریم من از روزی که عقد کردم با شوهرم سر خانوادش مشکل داشتم ...مادر شوهرم وسواسی و تمیزه و مث تراکتور کار میکنه خواهر شوهرمم همینطور... برا وجود زن ارزش قائل نیستن نه زناشون به خودشون احترام میزارن نه پدرشوهرم برا مادر شوهرم ارزش و احترام آنچنانی قائله ...مثلا زن تو خانوادشون فقط باید کار کنه و اصلا به سرو وضعشون نمیرسن .منم که مثلا ی ذره به خودم میرسم ناخن درست میکنم هی نگا چپ چپ میکنن و از طرفی رو همسرمم اثر دارن همسرمم میگه این ناخنا چیه ...هر رفتار بدی همسرم با من داره سرچشمم از خانوادشه .موندم چیکار کنم . یا مثلا از سینک ظرفشویشون استفاده نمیکنن و ظرفاشونا رو زمین توپارکینگ میشورن ...دیروزم من ظرف چرب نذریو گذاشته بودن تو سینک خونه شوهرم .یدفعه برگشت به من گفت من از این کار خیلی بدم میاد 😐.خیلی مشکلات دیگه با همسرم دارم که سرچشمم بر میگرده به خانوادش ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگی با شهرشون ۳ ساعت فاصله داری خب عروس شی که دیکه رفت وآمد کمتر میشه.اگه دوسش داری بمون.
منو همسرم هم خیلی باهم فرق داریم از نظر آداب و رسوم اونا کردن ما ترک،تا باهم مچ شدیم طول کشید.بعدشم ببین عروس هر کار کنه حرف میزنن.من که یکم لباس میخریدم بمن گفت پولای پسرمو الکی خرج میکنی بهش توپیدم دیگه لال شد.دخترای خودش زیاد خرج میکنن اونا رو نمیبینن.کلا دوس دارن ی گیری بدن.
میاد خونمون هیچ کار نمیکنه و... یکسره تو گوشی با اینکه من اگر سفره ای باشه جمع و پهن اگر ظرفی باشه م ...
منم اوایل خیلی کار میکردم تا ازم تعریف کنن بگن کدبانوعه بعدن دیدم واسم ری..دن😂مادرشوهرم و فرش هاش و تنها شستم و... به شوهرم گفته بود خابیده بودو کاری نمیکرد شلم میپختم وضرفاروخودم میشستم و جمع و پهن سفرم با من بود هروز میرفتم اونجا چون شوهرم فقط خونه مادرشوهر میزاشت برم منم تنها حصلم سرمیرفت اونجا میرفتم مادرشوهرم کم کم رخت خاباشونم جمع نمیکرد تا من بیام جمع کنم با ظرفاشونو جمع میکرد تا وقتی من بیام ولسه شام یا نهار باهم بشورم تصمیم گرفتم خر نباشم هفته ای یبار الی دوهفته یبار میرم اونجا میشینم معمولا واسه شام نهار نمیرم عصر و اینا میرم موقعه جمع کردن سفره میرم دسشویی موقعه ظرفا میام تنها میشورم فقطم ظرفایی که واسه شام بود نه ظرفای دیروز و پریروز شونو که جمع کرده اونا رو میزارم کنار اب میریزم روش میگم تا بخیسه 😂اللن ازم انتظار ندارن