2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 76 پست
اینا هم مذهبی و ایرادگیرن ...منم الکی باید جلوشون نماز بخونم

خب دیگه.قبل ازدواج باید متوجه میشدین آخه یکم سخت میشه زندگی با آدم های مذهبی اگه خودت مذهبی نباشی.ولی خب چاره چیه باید مواقعی که میری طبق آداب اونا رفتار کنی.

اینا هم مذهبی و ایرادگیرن ...منم الکی باید جلوشون نماز بخونم

منو هر روز صبح مادرشوهرم زنگ میزد واسه نماز بیدار میکرد حتی پریودیمم میدونست کیه زنگ نزنه منم گفتم گوشیمو کوک میکنم چندبارم زنگ زد گذاشتم بی صدا دعوام کردیم بعدم لاک میزدم مبرفتم اونجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اوایل خیلی کار میکردم تا ازم تعریف کنن بگن کدبانوعه بعدن دیدم واسم ری..دن😂مادرشوهرم و فرش هاش و ...

به جاریم گفته تو خونه من پسته پوست کرده بوده خوردن 

نمیدونم من برای خودش میگم یاد داشته باشه 

‌           

الان رفتی سر خونه زندگی خودت؟؟ رابطتت باهاشون چطوریه

با مادرشوهرم خروس جنگیم ولی حفظ ظاهریم اونجا کم میرم حرفم نمیزنم اصلا درحد سلام احوال پرسی 

شوهرمم بد دل و شکاکه تو خونه معمولا حبسم جایی نمیزاره برم میخام جداشم

من همیشه باید به سلیقه اونا لباس بخرم .شوهرم همیشه میترسه خانوادش به لباسا من گیر بدن همش میگه بهتره ...

من البته همسرم کاری با پوششم نداره ولی پدرم یکم متعصب هست من همیشه لباس قشنگ و کوتاه هامو جای دیگه میپوشم.خونه بابام مث پیر زنها تیپ میزنم،آرایشم نمیکنم ببینه حرف میزنه.چاره چیه