2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 76 پست
قرار نیست بخندی به کسی که ناراحتی ازشقراره اصلا ناراحت نشی هیچ کس و هیچ حرفی ارزش ناراحت شدن نداره ت

شخصیتم اینجوری نیست .من ناراحتیما زود بروز میدم.بروز ندم رو هم جمع میشه طغیان میکنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگی با شهرشون ۳ ساعت فاصله داری خب عروس شی که دیکه رفت وآمد کمتر میشه‌.اگه دوسش داری بمون.

منو همسرم هم خیلی باهم فرق داریم از نظر آداب و رسوم اونا کردن ما ترک،تا باهم مچ شدیم طول کشید.بعدشم ببین عروس هر کار کنه حرف میزنن.من که یکم لباس میخریدم بمن گفت پولای پسرمو الکی خرج میکنی بهش توپیدم دیگه لال شد.دخترای خودش زیاد خرج میکنن اونا رو نمیبینن.کلا دوس دارن ی گیری بدن.

شخصیتم اینجوری نیست .من ناراحتیما زود بروز میدم.بروز ندم رو هم جمع میشه طغیان میکنم

اصلا چرا ناراحت میشین؟ این مهمه!

مردم چه اهمیتی دارن که چی فکر میکنن و چی میگن و چی رفتار میکنن هز کسی اندازه سطح شعور و افکاز خودش عمل میکنه. 

ناراحتی از دو جا میاد 

یا انتظار از دیگران دارید یا نظر بقیه مهمه برات

میگی با شهرشون ۳ ساعت فاصله داری خب عروس شی که دیکه رفت وآمد کمتر میشه‌.اگه دوسش داری بمون.منو همسرم ...

نه به زور شوهرمو میکشن اونجا .مثلا این هفته بهش گفتن تو کار باغی من و مادرت خوردیم زمین و دستا پامون مو برداشت ....

نه به زور شوهرمو میکشن اونجا .مثلا این هفته بهش گفتن تو کار باغی من و مادرت خوردیم زمین و دستا پامون ...

الان که دارم فک میکنم چقدر بدجنسن خبر نداشتم .همش شوهرمو میندازن تو عذاب وجدان که بره اونجا 

نه به زور شوهرمو میکشن اونجا .مثلا این هفته بهش گفتن تو کار باغی من و مادرت خوردیم زمین و دستا پامون ...

زمین داشته باشن که همسرت باید همش اونجا باشه.شوهر خواهر منم باغ دارن.وقتی من میرم باغ شون شهرشون ی تیپ ساده میزنم چون ایرادگیر هستن.

زمین داشته باشن که همسرت باید همش اونجا باشه.شوهر خواهر منم باغ دارن.وقتی من میرم باغ شون شهرشون ی ت ...

اینا هم مذهبی و ایرادگیرن ...منم الکی باید جلوشون نماز بخونم 

میاد خونمون هیچ کار نمیکنه و... یکسره تو گوشی با اینکه من اگر سفره ای باشه جمع و پهن اگر ظرفی باشه م ...

منم اوایل خیلی کار میکردم تا ازم تعریف کنن بگن کدبانوعه بعدن دیدم واسم ری..دن😂مادرشوهرم و فرش هاش و تنها شستم و... به شوهرم گفته بود خابیده بودو کاری نمیکرد شلم میپختم وضرفاروخودم میشستم و جمع و پهن سفرم با من بود هروز میرفتم اونجا چون شوهرم فقط خونه مادرشوهر میزاشت برم منم تنها حصلم سرمیرفت اونجا میرفتم مادرشوهرم کم کم رخت خاباشونم جمع نمیکرد تا من بیام جمع کنم با ظرفاشونو جمع میکرد تا وقتی من بیام ولسه شام یا نهار باهم بشورم تصمیم گرفتم خر نباشم هفته ای یبار الی دوهفته یبار میرم اونجا میشینم معمولا واسه شام نهار نمیرم عصر و اینا میرم موقعه جمع کردن سفره میرم دسشویی موقعه ظرفا میام تنها میشورم فقطم ظرفایی که واسه شام بود نه ظرفای دیروز و پریروز شونو که جمع کرده اونا رو میزارم کنار اب میریزم روش میگم تا بخیسه 😂اللن ازم انتظار ندارن 

زمین داشته باشن که همسرت باید همش اونجا باشه.شوهر خواهر منم باغ دارن.وقتی من میرم باغ شون شهرشون ی ت ...

من همیشه باید به سلیقه اونا لباس بخرم .شوهرم همیشه میترسه خانوادش به لباسا من گیر بدن همش میگه بهتره لباس سروسنگین بخری ...