خواهش میکنم خواهرانه راهنماییم کنین تاپیک قبلم هست که چه رفتاری باهام داشت و یادش رفته بود تولدمو و کنار خیابون پیادم کرد از اون موقع تا امروز عصر پیام و زنگی نداشتیم تا اینکه عصر بهم پیام داد و گفت من اشتباه کردم تو رو اونجا پیاده کردم و رفتم اون روز حالم خوب نبود و منو ببخش منم گفتم اینا به کنار رفتارت و اینکه تولدمو فراموش کردی بعدش پریدی بهم چی گفت نامزدی برای همین چیزا هست من آدمی نیستم که تولد دیگران برام مهم باشه تولد خودمم برام مهم نیست من خوشم نمیاد برای کسی کادو بخرم جشن بگیرم منم گفتم یعنی داری میگی خسیسی؟ گفت نه هر چی بخوای برات میگیرم اما ازم نخواه مناسبت ها یادم بمونه خیلی هاتون گفتین باهاش به هم بزنم (عقد نیستم محرمیم) ولی من حس میکنم وابسته شدم بهش تو این مدت کم اگه دارم اشتباه میکنم بگین و اینکه مردی هست که اصلا علاقشو بروز نمیده بهم درست قبل از بله برون خیلی خوشحال بود خیلی ابراز علاقه میکرد از بعد از اون سرد شده باهام
ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که در سایه ی دیوار خداییم. 💍H
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
جشن تولد ظاهرا برای خیلی ها مسئله مهمی نیست ولی همین اهمیت دادن های کوچک باعث میشه دو طرف به همدیگه اعتماد کنند که توی فکر و زندگی هم جایگاه مهمی دارند حالا بعضی ها طور دیگه جبران میکنند خودت بهتر میشناسی طرفتو 🩷