2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم

1650 بازدید | 149 پست

که خیلی خیلی خیلی خیلی بیچاره ام 

ی دختر ضعیف 

با مادر بدبخت و گریون و مریض 

با پدر معتاد و بی پول و بدبخت 

با خواهر مریض و عصبی و افسرده که ارزو مرگ داره

با برادری که از خونه فراریه و تو خیابون گریه میکنه 

مادر پدری که طلاق گرفتن  بعد ۱۹ سال . 

دختری  که سه بار بخاطر انتقام از پدرش بهش دست درازی شد 

دختری که عاشق شد و خیانت دید.

دختری که از درس و دانشگاه عقب موند و نرسید

شما جای این فرد بودید چیکار میکردید جز مستقل شدن و کار کردن 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

دردای خودم کم بود تاپیک شمارم خوندم بدتر شدم

لعنت به این زندگی و ادماش با هم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

دردای خودم کم بود تاپیک شمارم خوندم بدتر شدملعنت به این زندگی و ادماش با هم

بیا بغلم😔♥️

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیا بغلم😔♥️

اقا هستم و متاسفانه نمیشه بیام بغل

فقط ارزوی دعای خیر میکنم هر چه زودتر مشکلاتتون حل شه

میفهمم بلاتکلیفی یعنی چی

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

اقا هستم و متاسفانه نمیشه بیام بغلفقط ارزوی دعای خیر میکنم هر چه زودتر مشکلاتتون حل شهمیفهمم بلاتکلی ...

ببخشید. 

ممنون ایشالا مشکل توام درست میشه

بیا بغلم😔♥️

ببین میتونی برگردی عقب درستش کنی میتونییییی.

نمیتونی مجججججبوری ولش کنی درگیرش نشی گذشتتو میگم وبرای پول جیبتم که شده کار کنی.

همممه اینجوری هستن هرکی یه جوری حالا فک کن من با این شرایطی که گفتی دارم طلاق میگرم بچمم جا میزارم اما .

بااااید کناربیام نه اینکه مشکلم حل شه صرفا بخاطر اینکه کمتر غصه بخورم

ببخشید. ممنون ایشالا مشکل توام درست میشه

نصف روحم با پر کشیدن مادرم رفت

دارم با یه نیم روح زخمی میکنم و ادامه میدم

اینو بدون ما محکوم به زندگی کردن هستیم

ممنون و همچنین

ببین میتونی برگردی عقب درستش کنی میتونییییی.نمیتونی مجججججبوری ولش کنی درگیرش نشی گذشتتو میگم وبرای ...

اها . 

سرنوشت داره میگه فراموش کن

اقا هستم و متاسفانه نمیشه بیام بغلفقط ارزوی دعای خیر میکنم هر چه زودتر مشکلاتتون حل شهمیفهمم بلاتکلی ...

دقیقا بلاتکلیفی منو از پا در آورد اینکه بلاخره میمونم اینجا دلمو خوش کنم به تین زندگی یا نه طلاق میگرم وپس انداز کنم مردم واقعا

نصف روحم با پر کشیدن مادرم رفتدارم با یه نیم روح زخمی میکنم و ادامه میدماینو بدون ما محکوم به زندگی ...

چقد کم ظرفیت چقدر این موضوع بزرگ مییبنی خودتپ برا بدتر از ایناشم آماده کن

دقیقا بلاتکلیفی منو از پا در آورد اینکه بلاخره میمونم اینجا دلمو خوش کنم به تین زندگی یا نه طلاق میگ ...

هیچی بدتر حس بلاتکیفی و موندن تو دوراهی زندگی نیست

تجربه کردم قبلنا

درد بدیش اینه نمیتونی به یکی دردت رو بفهمونی ….

چقد کم ظرفیت چقدر این موضوع بزرگ مییبنی خودتپ برا بدتر از ایناشم آماده کن

بالاتر از سیاهی رو دیدم خیالت تخت

دیکه چیزی نمیتونه منو بترسونه هیچی

نصف روحم با پر کشیدن مادرم رفتدارم با یه نیم روح زخمی میکنم و ادامه میدماینو بدون ما محکوم به زندگی ...

روح مامانت شاد باشه واسش حمد توحید خوندم الان دیگه توام سعی کن بخاطر مادرت با خوشحالی به زندگیت ادامه بدی بزار یچیزی بهت بگم مامانت همیشه کنارته . تورو میبینه. مادر بزرگ من وقتی فوت شد رفتم سر مزارش دستامو گذاشته بودم رو سنگ مزار زار زار گریه میکردم میگفتم ناراحتم بابام مامانمو کتک میزنه . بعد برگشتم خونه . صبحش بابام بیدار شد به مادرم گفت خواب مادرت دیدم گفت دخترم و نوه ام ازیت کردی کتکشون زدی  گفت سرم داد میزد.

هیچی بدتر حس بلاتکیفی و موندن تو دوراهی زندگی نیستتجربه کردم قبلنادرد بدیش اینه نمیتونی به یکی دردت ...

آره نمیدونم چی میشه اینجا بمونم خودکشی آخرش .طلاقم بگیرم دیگه بدتر