2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 149 پست
اخه توکه گناهی نکردی همه مثل هم نیستنمردای فرشته هم وجود داره زنان شیطان هم وجود داره اینو دیدم و تج ...

درسته

طرز فکرتون عین منه

همیشه اینارو میگم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

واقعا؟ خیلی خوب میشه مثلا چجور مهاجرت کنم؟؟؟ رشتم تجربیه ... نمدونم سال دیگه میرم دانشگاه یا نه ولی ...

مهاجرت پول زیاد میخاد خوب شما باید بورسیه بگیرید من راهش بلدم همه رو براتون میگم تا آخرش هستم 

خیالت راحت کامل بهتون میگم فقط الان دارم گریه میکنم 

نمیتونم بنویسم 

تازه عضو شدم اینجا نمیدونم چطوری بهت شماره م بدم 

اگر قابلم بدونی حامی مالی هم برات جور میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درستهطرز فکرتون عین منههمیشه اینارو میگم

باور کن دخترای خوب هم وجود دارن و فقط خدا میتونه اونارو نشونت بده و سر راهت بیاره 

من همیشه فکر میکردم همه مثل بابام لجنن اما واقعا پدرای هستن که از مادر هم بهترن 

حتی همه ی شوهرا هم خیانت کار نیستن ادم وفادار وجود داره و خیانت فقط مربوط به مرد نیست . 

ادم باید وجدان و انسانیت داشته باشه اونوقت هیچ وقت بازنده نیستی حتی اگه خیانت ببینی خدا تو زندگی چوبشو بی صدا به اون طرف میزنه چون قلب مهربون تورو شکست

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

مهاجرت پول زیاد میخاد خوب شما باید بورسیه بگیرید من راهش بلدم همه رو براتون میگم تا آخرش هستم خیالت ...

درخاس دوستی بده بگو

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

شما چی کار کنید طفلکی ماها اول از بابامون ضربه خوردیم والله

بلاخره همجنس های ما دارن ظلم میکنن

پدرم به مادرم

شوهر عوضی خالم به خالم

دوستم که همزمان با ده تا دختر هست و اشک یکی شونو دراورد و نگرفتش

خجالت کشیدم برای همین معذرت خواستم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

باور کن دخترای خوب هم وجود دارن و فقط خدا میتونه اونارو نشونت بده و سر راهت بیاره من همیشه فکر میکرد ...

💔

مرسی از درک و شعورتون و حرفاتون

جبران میکنم

بلاخره همجنس های ما دارن ظلم میکننپدرم به مادرمشوهر عوضی خالم به خالمدوستم که همزمان با ده تا دختر ه ...

بیشتر نبود مادرتون اذیتتون میکنه اینطور حس میکنم 

انشالله روحشون شاد باشه خدا به شما هم صبر بده 

بیشتر نبود مادرتون اذیتتون میکنه اینطور حس میکنم انشالله روحشون شاد باشه خدا به شما هم صبر بده

ممنون خانم

خدا به خانوادتون سلامتی بده

فدات بشم عزیز دلم 😭😭😭

خدا نکنه قشنگم ❤️

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

همه شو خوندم و متاسفانه دوباره دلم شکستوقتی ادمای زجر کشیده رو میبینم دست خودم نیست حالم خراب میشهمن ...

ممنون ازتون ، شنونده ی خوب بودن مهمترین چیزه و برای اونایی که دارن خوشبختی محسوب میشه 

به قول صائب :

مستمع، صاحب سخن را بر سر کار آورد 

غنچه ی خاموش بلبل را به گفتار آورد 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

ممنون ازتون ، شنونده ی خوب بودن مهمترین چیزه و برای اونایی که دارن خوشبختی محسوب میشه به قول صائب :م ...

خواهش میکنم وظیفم بود

اره درسته

‏روز شادی همه کس یاد کند از یاران

‏یاری آنست که ما را شب غم یاد کنید …

‏#خواجوی_کرمانی

شب چی دیدی؟ خیلی متاسفم . کاش خدا هم از دست مادرت هم زن بابا هم پدرت نجاتت بده. قلبم تیکه تیکه شد. چ ...

درس میخونم 

معدل نهایی پارسالم شد ۱۹/۷۰ 

هشت تا از درسام بیست بود 

درسم خوبه شاگرد ممتاز مشاورمم هستم خدا کنه قبول بشم 

برام دعا کن خواهری❤️❤️

الهی خدا یه خوشی بزرگ بندازه وسط زندگی تو 🥲🩷