2777
2789

مسئله اینجاست که شوهرم دوماهه به طرز عجیب غریبی گوش به فرمان خانوادش شده و با منو خونوادم دشمنی میکنه همش تحقیرم میکنه توهین میکنه به خانوادم منم هی میخوام نادیده بگیرم ولی میبینم تکرار میکنه تحمل نمیکنم و دعوا میشه کلا انگار دنبال بهونه میگرده باهام حرف نزنه؛کسی که حتی یه روز تحمل نمیکرد قهر باشیم الان یک هفته قهره یه روز اشتی…۵ روز پیش باز بحثمون شد برگشت گفت نزار تنفری که از بابات دارم باعث شه قیدتو بزنم…مشابه این جمله رو چندبااار تو همین دعواهای اخیر تکرار کرده

منم اخر گفتم اگه دردت مهریه اس همشو میبخشم فقط طلاقم بده منت اینجوری زندگی کردنو سرم نزار وقتی دلت به این زندگی نیس…

دلم شکست و دیگه باهاش حرف نزدم حالا اون دست پیش گرفته انگار بهش برخورده همش پستای ناله و نفرین لایک میکنه استوری میزاره انگار اونه که در حقش بدی شده و داره تحمل میکنه این زندگی رو🙂

واقعا نمیدونم الان باید چیکار کنم نه میتونم به خونوادم چیزی بگم نه دلم میخواد باهاش حرف بزنم زندگیم شده جهنم 😭

سعی کن باهاش حرف بزنی

ازش بپرس چرا از بابام کینه داری؟ سعی کن بحث رو باز کنی و خون سردی خودت رو حفظ کنی و با مذاکره و حرف زدن مسائله رو پیش ببری

بعضی وقتا یه کینه خیلی کوچیک مشکل سازه اگه جلوش رو نگیری

اگه شرایطش رو داری به روانشناس مراجعه کن

سعی کن باهاش حرف بزنیازش بپرس چرا از بابام کینه داری؟ سعی کن بحث رو باز کنی و خون سردی خودت رو حفظ ک ...

چون باباش همش پشت سر بابام بدگویی میکنه

رفتارای بابام رو طور دیگه ای براش جلوه میده و میخواد دیدشو نسبت به خونواده ی من خدشه دار کنه

خونوادش از اون دست ادمایی هستن که دوست ندارن بچشون نزدیک هیچکسی جز خودشون بشن و از اینکه یه مدت رفت امدمون با خونواده ی من زیاد شد حساس شدن و شروع کردن به اینکارا

شوهرمم به شدت شخصیت بچه گانه و ضعیفی داره واسه همین کنترل نداره رو شرایط

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خوتواده ت که اصلا نباید بگی ولی بعدا یه کاری کن که خونواده ت بهش خیلی محبت کنن زبونی و مدل‌های د ...

جذب این طرف بود کلا

خونوادش به همین خاطر از سره حسادت نمیدونم چیکار کردن و چی بهش گفتن که انقدررر عوض شد و بدبین

دیگه هرکلام خونوادم رو توهین برداشت میکنه

جذب این طرف بود کلاخونوادش به همین خاطر از سره حسادت نمیدونم چیکار کردن و چی بهش گفتن که انقدررر عوض ...

میدونه متوجه شدم .‌خودم لنگه شون و داشتم.  منظورم در دراز مدته . به سرعت نمیشه . الان برای اینکه اعتماد خونواده ش و جلب کنه اتفاقا باید بیشتر بره سمت اونا . تا بعد انشالله 

میدونه متوجه شدم .‌خودم لنگه شون و داشتم. منظورم در دراز مدته . به سرعت نمیشه . الان برای اینکه اعت ...

الان من با این وضعیت چیکارکنم؟😭این بدبینی و دشمنی رو ربطش داده به زندگی خودمون و انگار دیگه اصلا منو نمیبینه و ازم متنفره 

هیچی دیگه از من براش مهم نیس ولم میکنه میره سرکار روز بعد برمیگرده 

الان من با این وضعیت چیکارکنم؟😭این بدبینی و دشمنی رو ربطش داده به زندگی خودمون و انگار دیگه اصلا من ...

بچه داری ؟ 

اصلا رو خونواده ت حساسیت نشون نده . بعدا که آروم شد بهش خیلی محبت کن . خودت و نسبت به خونواده ت بی تفاوت نشون بده فعلا 

بچه داری ؟ اصلا رو خونواده ت حساسیت نشون نده . بعدا که آروم شد بهش خیلی محبت کن . خودت و نسبت به خون ...

نه ندارم

نمیتونم متاسفانه

مثلا مامانم زنگ میزنه دعوتمون میکنه میگه من نمیرم باید به خودم زنگ بزنن میدونم اجبازی میکنه و بهونشه چون قبلا اصلا اینطوری نبود الان فقط دنبال بهونه میگرده رفت امد نکنه

نه ندارمنمیتونم متاسفانهمثلا مامانم زنگ میزنه دعوتمون میکنه میگه من نمیرم باید به خودم زنگ بزنن میدو ...

خیلی خونسرد بگو اصلا نیا عزیزم. میریم مهمونی که بهمون خوش بگذره. هر جا ناراحتی نیا. خودت برو. اصلا برات مهم نباشه دیگران چی فکر میکنن. اگه میدونی شر نمیشه بگو منم تو جمع شما نمیام. حساسیت نشون نده . هر چی حساس باشی بدتر میکنه 

خیلی خونسرد بگو اصلا نیا عزیزم. میریم مهمونی که بهمون خوش بگذره. هر جا ناراحتی نیا. خودت برو. اصلا ب ...

اتفاقا گفتم نیا مشکلی نیس منم تو جمع های شما نمیام

گفت اره نیا

چون میدونه سال به سال یبارم مهمونی ندارن

دیشب بهش پیام دادم تایپک اخرمو ببین

حرفای بوی زندگی کردن نمیده

منم دیگه بیخیال شدم🙂

اتفاقا گفتم نیا مشکلی نیس منم تو جمع های شما نمیامگفت اره نیاچون میدونه سال به سال یبارم مهمونی ندار ...

خدارو شکر بچه نداری. دستت بازه. ولی فعلا خیلی بی تفاوت باش . ببیین میتونی جذبش کنی؟ اصلا بچه فعلا نیار . معمولا دهن بین ها درست نمیشن. از خدا خیلی کمک بخواه.‌من ده سال به یه بچه ننه روانی زندگی کردم. بچه نیاوردم جدا شدم. ازدواج مجدد کردم. به هر دری بزن ببین شاید درست شه بعد یه فکر اساسی کن ولی بی بچه. انشالله هر چی خیره 

خدارو شکر بچه نداری. دستت بازه. ولی فعلا خیلی بی تفاوت باش . ببیین میتونی جذبش کنی؟ اصلا بچه فعلا نی ...

چجوری اخه جذبش کنم؟دیشب پیام دادم که مثلا تموم شه این اوضاع

دیدم نه کینه ی شتری به دل گرفته قصد کوتاه اومدنم نداره؛ته همه ب حرفاشم میگه من کاری ندارم ببین صلاحت چیه؛تکلیفتو مشخص کن؛هرکار میکنی بکن

ینی چی خب بی غیرت علنا میگی جدا شو برو؟

بخدا اگه از ترس مهریه نبود خودش اقدام میکرد

ولی داره منو روانی میکنه

چجوری اخه جذبش کنم؟دیشب پیام دادم که مثلا تموم شه این اوضاعدیدم نه کینه ی شتری به دل گرفته قصد کوتاه ...

الان شرایط بحرانیه اصلا هیچ مشکلی و نمی توتی حل کنی.  بزار چند وقت بگذره . آتیشش خاموش بشه . ببیین میتونی حساسیت نشون ندی رو خونواده ت جذبش کنی ؟ اگه نشه ولش کن . دهن بینها معمولا درست نمیشن

الان شرایط بحرانیه اصلا هیچ مشکلی و نمی توتی حل کنی. بزار چند وقت بگذره . آتیشش خاموش بشه . ببیین م ...

اصلا حرف نمیزنه که بخوام جذبش هم کنم

مشخصه داره بهونه میگیره؛لابد واقعا سیر شده از زندگیش!

وگرنه ادما هرچقدرم کسی که دوسش دارن ناراحتشون کنن باز نمیتونن دوریشو تحمل کنن و راحت میبخشنش

این یجوری رفتار میکنه ک من شدم تنها مقصر ماجرا

و خودمم باورم شده

و انقدرم بزرگش کرده ک شده یه اشتباه غیرقابل بخشش