2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برو از جاری ات بپرس

متاسفم برا کسایی که فقط دنبال خاله زنک بازین

لعنتیا مردم مشکل دارن بعد هنوز دنبال اینین ک مادرشوهر فلانی چی گفت

از عمد این موضوع زدم ک بعضیا بدونن خیلی فضولن

اکانت تعطیل

فرق نداره خوراکی باشه یا نه؛بعد اینکه چجوری استفاده کنم

من شرکتی گرفتم یک ساعت قبل از حموم کردن ماساژ بده روی سرت، چند دقیقه ماساژ بده تا پوست سرت کمی گرم بشه

هفته ای دو بار

لایکم نکن لطفا🙏

روغن رزماری یا روغن آرگان خوبه ، میام برنج هم برای سر خوبه ، با آب برنج هم سرت رو بشور هر هفته دوبار ، بعد برو آزمایش بده که تیرویید کم کار یا تنبلی تخمدان نداری ؟ یا شایدم اختلال هورمونی 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

من شرکتی گرفتم یک ساعت قبل از حموم کردن ماساژ بده روی سرت، چند دقیقه ماساژ بده تا پوست سرت کمی گرم ب ...

برای من بو شیرین طوری داره

خود عطاری گفت فرق نمیکنه میترسم بریزه

برا شما بوش چطوره؟

اکانت تعطیل

روغن رزماری یا روغن آرگان خوبه ، میام برنج هم برای سر خوبه ، با آب برنج هم سرت رو بشور هر هفته دوبار ...

آزمایش دادم 

ویتامین دی و ب دوازده خیلی پایین بود دارم قرص میخوذم

اکانت تعطیل

تو هم اگه دنبال خاله زنک نبودی از همون اول اینو نمیگفتی. درست سوالتو بپرس 😂

این همه من تاپیک زدم جمعا یه نفر اومد

میخواستم ب همتون(اکثرتون)ثابت کنم خیلی خاله زنکین 

اکانت تعطیل

آزمایش دادم ویتامین دی و ب دوازده خیلی پایین بود دارم قرص میخوذم

خب دیگه ویتامین ب مهمه غیرمستقیم ، هر روز قرص بخور بعدش هم روغن آرگان بزن به موهات و با آب برنج موهات رو بشور ، روغن رزماری هم خوبه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛