2821
2789
بدبخت ايپدت بده من ب سرپرستي قبولش كنم😂

بخدا داغون شده ها فك كن پشتش لاك ريخته 😂😂😂😂😂 ولي بازم عينه چي كار ميكنه دخترم ميره روش وايميسته 😭😭😂

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کار باهاش راحته؟منظورم اینه یچی میخوام مثل رادیو جوان راحت باشه

من رو کامپیدتر دان میکنم با ایتیونز میریزم روش

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
بخدا داغون شده ها فك كن پشتش لاك ريخته 😂😂😂😂😂 ولي بازم عينه چي كار ميكنه دخترم ميره روش وايميسته ...

اي جووون ببوسش فسقليرو💋💋

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

کار باهاش راحته؟منظورم اینه یچی میخوام مثل رادیو جوان راحت باشه

اره راحته دان كن باهاش كار كن دستت مياد 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
اره واقعاااا هيچي ديگه نميتوني بگيري  من گيف كارت دارم پوليم ميتونم خريد كنم هر بار چند دلار م ...

ممنون از راهنماييت به فكر خودم نرسيده بود!!!!!!

خيلي دوست دارم فتوشاپ بريزم ولي پوليه تا الان نتونستم 

این نیز بگذرد
من كه عاشقشم عاليييييه بهترين گوشس👌👌👌 

نرا میگم تاحالا شده مشکلی پیش بیاد برا گوشیت

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️