2821
2789

اگر واقعا با محدودیت های کمپانی اپل مثل عدم امکان دانلود رایگان آهنگ و ویدیو و نصب برنامه از طریق اینترنت مشکل دارید می تونید گوشیتون رو جیلبریک کنید.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دست دوم اگ بگیرم چطوره؟

ديت ٢ نگير اونم خوبه ولي به نظرم تو كه ميخوايي پول بدي يذره بيشتر بذار يه نو بگير 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
وای خدا من گیج شدم چرا یکیتون تعریف میکنه یکی بدمیگه😭

عزيزم شما ميخواي گوشي بخري خودت بايد تمام جوانب رو در نظر بگيري! مثلا اگر واقعا پولش رو نداري ك هردفعه گوشيت هنگ كرد يا خراب شد ببريش تعميراتي يا بندازيش كنار صد در صد ايفون رو انتخاب كن چون درسته ي دفعه ي پول گنده ميدي اما عوضش هي مسيرت ب تعميراتي موبايل نميخوره!اما اگر بخواي حساب كني همه بيشتر از مزاياش گفتن!

من خودم انقدر سامسونگم هنگ كرد ك كلا از زندگيم محوش كردم ولي خدايي تا الان ايفونم يكبارم هنگ نكرده 

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

خدا استيو جابزو بيامرزه واقعا 😂😂

واقعااااا !!!! ارزومه لب تاب و آيپاد هم بخرم .ولي پولشو ندارم 😐همين گوشيمم بابام كادو داد بهم همسرم ك اصلا بلد نيس بيشتر از ٢٠ تومن كادو بخره😟😒

استارتر من ايپد و ايفون دارم و از هر ٢ كامل راضيم استفاده اي مه من با گوشي دارم هيچكي نداره من ٢٤ ساعته كار ميكنم همش يذره شار ژ ميشه از شارژر ميكشم دوباره خاموش ميشه ميزنم يعني داغون كار ميكنم با گوشي 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
واقعااااا !!!! ارزومه لب تاب و آيپاد هم بخرم .ولي پولشو ندارم 😐همين گوشيمم بابام كادو داد بهم همسرم ...

😂😂😂😂 عزيييزم 

واقعااااا !!!! ارزومه لب تاب و آيپاد هم بخرم .ولي پولشو ندارم 😐همين گوشيمم بابام كادو داد بهم همسرم ...

من ايپدم ٢٤ ساعته دسته يه بچه ٢ سالست ديگه فك كن 😂😂

من ايپدم ٢٤ ساعته دسته يه بچه ٢ سالست ديگه فك كن 😂😂

بدبخت ايپدت بده من ب سرپرستي قبولش كنم😂

شماها هم که میگید سامسونگ هنگ میکنه بابا سامسونگ بالا رده رو باید مقایسه کنی با ایفون نه یه میان رده رو! مثلا سری ای یا سی یا جی رو کسی با سون مقایسه نمیکنه یا مثلا اس ۶ با ایفون ۸! عادلانه مقایسه کنید! من قبل اس۸ ام یه اس ۶ داشتم یک بار حتی کندی ندیدم ازش در حالی که ایپد مینی ۲ هنگم کرده بود بگم ای او اس هنگ داره اندروید خوبه؟! عادلانه مقایسه کنید! عزیزم اگه پول زیاد بدی چه اندروید چه ای او اس هنگ ندارن تا چند سال و بعدش جفتشون شروع میکنن اندروید به دلایلی که گفتم بالا زود تر شروع میکنه.جفتشونم خوب و بد دارن اگه یکیشون خو ب یا بد خالص بود که دیگه رقابتی نبود

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری