2821
2789
يني چي يني من s6 دارم دگ سال بعد ب دردم نميخوره؟

نه که نخوره حالا 😐 ولی به روونیه سابقش نیست به مرور کند میشه. حالا هنوز خیلی مونده اپدیت جدیدم میگن ژانویه میاد تا اون قدیمی بشه و اندروید ۹ بیاد خیلی مونده

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
در ضمن ي چيز دگ! اگه از اين ادمايي هستي ك عادت دارن هر سري گوشي جديد ك مياد بخرن ايفون رو از ذهنت حذ ...

خراب که نه ولی تکراری میشع:/

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاحالاازدستتون افتاده زمین؟چیزیش نشده؟

أيفون خيلي خوبه،احتمال ويروسي شدن و...خيليه كمه،اكثر سياستمدارها أيفون دارن چون از لحاظ امنيتي بالاست

ولي شما كه فقط مصرف شخصي ميخواينداشته باشيم اينو بهتون بگم ممكنه از كار كردن با أيفون خسته بشين،نميتونين راحت موزيك يا عكس وارد گوشي كنين،اپل ايدي بايد بسازين و...

نه که نخوره حالا 😐 ولی به روونیه سابقش نیست به مرور کند میشه. حالا هنوز خیلی مونده اپدیت جدیدم میگن ...

اهان اخيش خيالم راحت شد  

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

أيفون خيلي خوبه،احتمال ويروسي شدن و...خيليه كمه،اكثر سياستمدارها أيفون دارن چون از لحاظ امنيتي بالاس ...

كلا ويروس نميگيره 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
أيفون خيلي خوبه،احتمال ويروسي شدن و...خيليه كمه،اكثر سياستمدارها أيفون دارن چون از لحاظ امنيتي بالاس ...

وای خدا من گیج شدم چرا یکیتون تعریف میکنه یکی بدمیگه😭

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

ابنكه بولوتوث نداره بخاطر امنيت گرشيه كه امنيتش بره بالا و اينكه كلا به هيچ عنوان ويروس نميگيره 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
وای خدا من گیج شدم چرا یکیتون تعریف میکنه یکی بدمیگه😭

الان كه همه از دم تعريف ميكنن 

اگ واقعا ایرادی نداشته باشه لازم نیس عوضش کنی خب

خب اره ديگه مگر اينكه ديگه كلا داغون شه كه اونم ٥ ،٦ سال به بعد ممكنه اتفاق بيفته 

بلک بری میان رده خوب چه موبایلی رو پینهاد میکنی عزیزم؟

پریو، هم خوشگله هم اندروید.یه کیبورد خوشگلم زیرشه که کشوییه خیلی جیگره،ولی قدیمیه یکم جدید تر میخوای پورش دیزاین خوبه.بلک بری برات کاربرد نداره کنده و به خاطر امنیت خیلی بالاش خیلی محدودیت داره،نداشتم که بیشتر بگم ازش برات ولی حساب کن که تمام بیزنس من ها و رئیس جمهورا و ادمای مهم بلک بری دارن دیگه

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز