2821
2789
4،5،6،7،8،10؟

من خودم s6 دارم فوق العاده راضيم ،همسرم ٥ داره خيلي راضيه اما اين اخري ها چون بروز رساني هاي جديد روش نميخونه هنگ ميكنه.خواهرمم ٧ داره خيلي خيلي راضيه بنظرم ٧ بخر چون ٨ و ١٠ هنوز از نظر كيفيت ب اثبات كلي نرسيدن

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من خودم حدود 10ساله انواع مدل های سامسونگ رو دارم عالیه به نظرم همه چیزش راحته

خب هر كسي هر چي داره با اون راحت تره وگرنه منم الان خيلي ساله فبط ايفون دارم و كلا جز ايفون هيچي نميتونم بگيرم شوهرمم ايفون داشت يه مدته سامسونگ داره ميخواد دوباره ايفون بگيره رواني شده از سامسونگ 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
من خودم s6 دارم فوق العاده راضيم ،همسرم ٥ داره خيلي راضيه اما اين اخري ها چون بروز رساني هاي جديد رو ...

قیمتش چقده 7؟

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
اره منظورم گوشیه میخواستم ببینم اونایی که ازش استفاده کردن راضی هستن یانه

سلام عاليه فقط بديش اينه كه ايفون بگيري معتادش ميشي ديگه از هيچ برند ديگه اي خوشت نمياد و دائم بايد پول ايفون بديي

من خيلي راضيم و سالهاست مدلهاي مختلف ايفون رو دارم بلوتوس اينام داره فقط نرم افزارهاش رو بايد از برنامه مخصوص خود ايفون دانلود كني بعضيهاشم پوليه كه ما نميتونيم بخريم

این نیز بگذرد
اره بابا شوهره منم سامسونگ داره ميگه خنگه رواني شده 

اوهوم ! ولي يكي مثل مامان من سامسونگشو ب صدتا ايفون نميده😐

اوهوم ! ولي يكي مثل مامان من سامسونگشو ب صدتا ايفون نميده😐

خب اخه كارايي گوشيا فرق داره براي مامانا سامسونگ بهتره منم واسه مامانم سامسونگ گرفتم ولي ماها كه كارمون بيشتره و چيزاي ديگه بزامون مهمه ايفون راحتريم 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
سلام عاليه فقط بديش اينه كه ايفون بگيري معتادش ميشي ديگه از هيچ برند ديگه اي خوشت نمياد و دائم ...

اره واقعاااا هيچي ديگه نميتوني بگيري 

من گيف كارت دارم پوليم ميتونم خريد كنم هر بار چند دلار ميريزم توش 

خب اخه كارايي گوشيا فرق داره براي مامانا سامسونگ بهتره منم واسه مامانم سامسونگ گرفتم ولي ماها كه كار ...

اره راس ميگي مامان من ك فقط گوشي رو تو تل گرام ميبينه نه كيفيت دوربين براش مهمه نه چيزي😅