2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زاپیا و بقیه نرم افزارا روش نصب میشه؟

بله عزيزم همه چيز داره برنامه هاي صدبرابر بهتر از اندرويد

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

خیلی مفید بود ممنون ولی من نظرم رو ایفونه میخواستم مزایا و معایبشو بدونم تاراحتتر تصمیم بگیرم

ببین همه کار با ایفون میتونی بکنی اینجوری نیس که نتونی آهنگ دانلود کنی یا فیلم دانلود کنی یا هر چی، ولی دردسر داره و اپ میخواد.اون لذتیو که رو پلیر خود گوشیت باشه نداره دیگه. گوشی هم به هیچ جا وصل نمیشه نه تلویزیون نه گوشیای دیگه به جز ایفون مگه با زاپیا و شیر ایت که اونم همه جا نمیتونه وصل کنی باید جایی باشی که وایفای داشته باشی که از راه اینترانت(نت داخلی) بفرستی.برا اهنگ رسختن و اینا هم که من چون میخوام تو پلیرم باشه از کامپیوتر با اپ ایتیونز میریزم.یه بدیه گنده داره اونم اینه که ما دم به ثانیه تحریم میشیم و اپ استور یهو برنامه های ایران رو حذف میکنه یا دسترسیه شما رو قطع میکنه!!! تو اندروید اگر هم بکنه شما از ۱۰۰۰۰ راه اپ میریزی روش به سادگی.ولی بگم بت که کار باهاش خیلی لذت بخشه به طوری که اگه یه مدت داشته باشی اندروید برات سخت میشه

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
بله عزيزم همه چيز داره برنامه هاي صدبرابر بهتر از اندرويد

بهتر از بازار 😂😂😂😂 يعني بازار بد رو مخمه 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
ببین همه کار با ایفون میتونی بکنی اینجوری نیس که نتونی آهنگ دانلود کنی یا فیلم دانلود کنی یا هر چی، ...

عزيزم به تي وي وصل ميشه البته من بلد نيستم ولي شوهرم ميكنه تينكارو 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
4،5،6،7،8،10؟

اونا كه ديگه نيستن كلا ايفون هميشه اينجوريه كه مدل جديد مياد ديگه مدلاي قديمي رو نميتوني نو پيدا كني اگه ميخوايي بگيري يا ٧ يا ايكس بگير البته الان ايكس يذره گرون 

بهتر از بازار 😂😂😂😂 يعني بازار بد رو مخمه 

دقيقاااااااااا!الان من هم اندرويد دارم هم ios واقعا ios ي چيز ديگس!اون اندرويده سامسونگه انقدرررر هنگ كرده ك و هي كوبيدمش رو زمين ازش هيچي نمونده😂

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

ببین همه کار با ایفون میتونی بکنی اینجوری نیس که نتونی آهنگ دانلود کنی یا فیلم دانلود کنی یا هر چی، ...

مررررسی از توضیحاتت

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
عزيزم به تي وي وصل ميشه البته من بلد نيستم ولي شوهرم ميكنه تينكارو 

اره باید تی وی با وایفای وصل شه گوشیم به همون وایفای بعد از اینترانت کانکت شن که بازم اسکرین میرورینگ نداره اصلا سختم هست

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
عزيزم دوستت بلد نبوده اصلا همچين چيزي نيست اتفاقا شوهره من سامسونگ داره اصلا نميشه راحت رفت گوگل كلا ...

من خودم حدود 10ساله انواع مدل های سامسونگ رو دارم عالیه به نظرم

همه چیزش راحته

دقيقاااااااااا!الان من هم اندرويد دارم هم ios واقعا ios ي چيز ديگس!اون اندرويده سامسونگه انقدرررر هن ...

اره بابا شوهره منم سامسونگ داره ميگه خنگه رواني شده 

اونا كه ديگه نيستن كلا ايفون هميشه اينجوريه كه مدل جديد مياد ديگه مدلاي قديمي رو نميتوني نو پيدا كني ...

واقعا اونا دیگ نیستن؟اخه من پولم ب ایکس نمیرسه😂

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸