2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تاحالاازدستتون افتاده زمین؟چیزیش نشده؟

اره افتاده هزار بار!و هيچيش نشده حتي من تو ي فيلم ديدم ميخواستن ايفون رو از نظر ضدگلوله بودن امتحان كنن گلوله از كنارش رد شد كل صفحه شكست اما هنوز كار ميكرد

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

خدالعنتشون کنه ب من اطلاعات غلط دادن😢😢😢

عزيزم چون گوشيه خيلي عاليه هميشه كمپانياي ديگه براي رقابت يه سري شايعات وارد ميكنن ولي همش الكيه من شوهرم سامسونگ داره الان ميخواد ايفون ايكس بخره اونم مث من هميشه ايفون داشته الان سامسونگ دستشه كلا ديوونه شده 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
اره افتاده هزار بار!و هيچيش نشده حتي من تو ي فيلم ديدم ميخواستن ايفون رو از نظر ضدگلوله بودن امتحان ...

یاخدااااا

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
عزيزم چون گوشيه خيلي عاليه هميشه كمپانياي ديگه براي رقابت يه سري شايعات وارد ميكنن ولي همش الكيه من ...

😂😂😂من از اول سامسونگ داشتم واقعا گوشی پرفکتیه 

منم یه سوال بپرسم ایردراپ تو خود تنضیمات هست؟یا باید دانلود کنیم؟

عزيزم تو بروز رساني قبلي اون قسمتي انگشتت رو از پايين ب بالا ميكشي و يك صفحه مياد خودش زده بود airdrop اما اين بروزرساني جديدش نداره و وقتي واي فاي و باوترث رو باهم روشن كني airdrop فعال ميشه

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

😂😂😂من از اول سامسونگ داشتم واقعا گوشی پرفکتیه 

ايفون بگيري ديگه حتي به سامسونگ نگاهم نميكني تمام ادمايي كه معروفن و ببين توي ايران و خارج همه از دم ايلون دارن چون واقعا خوبه 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
ايفون بگيري ديگه حتي به سامسونگ نگاهم نميكني تمام ادمايي كه معروفن و ببين توي ايران و خارج همه از دم ...

اررره ایشالا که همینجوری باشه 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز