2821
2789
ی سوال دیگ هم بپرسم؟😐

الان تو ني ني سايت چيجوري اومديم ما؟! خب تو گوگل اومديم ديكه!!!!!!! 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
چي؟ فقط ترو خدا مث اين گوگل نباشه😂😂😂

نه مث این نیس😂😂

میگن اگ بزنی توشارژ و 100درصدش کامل بشه و نکشیش میسوزه درسته این؟

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه مث این نیس😂😂 میگن اگ بزنی توشارژ و 100درصدش کامل بشه و نکشیش میسوزه درسته این؟

يا خداااااااا اينارو از كجا ميشنوي؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 كي اين اطلاعاتو داده؟! من صب تا شب گوشيم تو شارژه الان سوخته؟😂

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
من ایپد دارم و گوشیمم گلکسی اس۸ هستش،واقعا با گوشیم خیلی بیشتر حال میکنم تا ایپدم،موزیکام همه بدون د ...

خیلی مفید بود ممنون ولی من نظرم رو ایفونه میخواستم مزایا و معایبشو بدونم تاراحتتر تصمیم بگیرم

يا خداااااااا اينارو از كجا ميشنوي؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 كي اين اطلاعاتو داده؟! من صب تا شب گوشيم ت ...

خدالعنتشون کنه ب من اطلاعات غلط دادن😢😢😢

جدی؟؟اینکه میگن نمیشه باهاش بلوتوث کردو اینا درسته؟

بلوتوث نميشه كرد اما ايفون ب ايفون ميشه از طريق airdrop اهنگ و فايل و عكس و فيلم فرستاد اما برنامه نميشه فرستاد.آيفون ب اندرويد هم من هميشه از زاپيا استفاده ميكنم براي فرستادن عكس و فيلم و اينها

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

استارتر كلا بهترين گوشيه فقط همين من اگه بدرد نخور بوده ٧ سال ايفون نداشتم 

بلوتوث نميشه كرد اما ايفون ب ايفون ميشه از طريق airdrop اهنگ و فايل و عكس و فيلم فرستاد اما برنامه ن ...

اها ممنون

استارتر كلا بهترين گوشيه فقط همين من اگه بدرد نخور بوده ٧ سال ايفون نداشتم 

مرسی عزیزم از راهنماییات😘

چرا اینقد شایعات راجع به ایفون هست اولین باره اینو میشنوم 

اصلا شاخ دراوردم 😂😳😳

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز