2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واااايييي يعني شما هر كي هر چي بكه باور ميكني؟!!!!!! الكي كه بهترين گوشي جهان نشده خودت انصافا فك كن ...

عه پس میشه رف؟اخیش خیالم راحت شد

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
خودم که خیلی دوس دارم ولی اینکه میگن تو گوگل واینانمیشه رف و اینکه اگ بیفته زمین خورد میشه یکم منو ب ...

ببخشيدا هر گوشي با ضربه محكم بخوره زمين خب يه چيزيش ميشه مگر اون گوشي قديميا بعدشم من گوشيم صب تا شب دست دختره ٢ سالمه ديگه خودت فك كن ديگه 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
ببخشيدا هر گوشي با ضربه محكم بخوره زمين خب يه چيزيش ميشه مگر اون گوشي قديميا بعدشم من گوشيم صب تا شب ...

مررررسی واقعا خیالمو راحت کردی😚😚😚

عه پس میشه رف؟اخیش خیالم راحت شد

عزيزم اخه اصلا حرف منطقي نيست يعني چي نميشه رفت مگه همچين چيزي امكان داره!!!!!!! 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
عزيزم اخه اصلا حرف منطقي نيست يعني چي نميشه رفت مگه همچين چيزي امكان داره!!!!!!! 

ی سوال دیگ هم بپرسم؟😐

واا صبح تا شب تو گوگلم

دقيقا اصلا حرف عجيبيه مگه امكان داره نميشه رفت اصلا چرا؟😂😂😂

من ایپد دارم و گوشیمم گلکسی اس۸ هستش،واقعا با گوشیم خیلی بیشتر حال میکنم تا ایپدم،موزیکام همه بدون دردسر سر جاشونن،فیلم دانلود میکنم، گوشیمو به تلویزیون وصل میکنم با وایفای دایرکت،برای اسپیکرم ان اف سی داره که گوشیو بهش بچسبونم کانکت میشه،توی ۱:۳۰ فول شار ژ میشه،اگه وقت نداشته باشم تو ۳۰ دقیقه به ۶۰ میرسه.صفحشم خیلی خوشگله به نظرم حتی از ایفون اکس خوشگل تره.حتی اگه نظر سنجیارو هم ببینی صفحه ی اکس به خاطر شکستگی بالا که دوربین روش قرار گرفته خیلی باعث نارضایتی شده. اگه دوربین ۲ تایی میخوای نوت ۸ داره رم نوت ۸ هم بالا تره اشتباه نکنم ۶ هستش و اس۸ ۴.برای حافظه هم من متاسفانه ایپد مینیم ۶۴ هست که کم اومده ولی رو اس ۸ حافظه جانبی ۶۴ گذاشتم و فوق العادس.در کل ببین کاملا سلیقه ایه! اگه یه گوشیه ساده و آسون میخوای که کیف کنی باهاش کار کنی ایفون بخر،اگه کاربرد میخوای اندرویدای قویی تو بازاره مثل جی ۶ یا اس۸ و نوت ۸ یا اچ تی سی یو پلی.اگرم دنباله کلاس گوشی هستی که ایفون الان دست همه هست! بلک بری بگیر از همه خاص تر و با کلاس تره.قیمت اگه برات مهمخ و نمیخوای زیاد خرج کنی و امکانات میخوای برندای شیائومی و هواوی خیلی عالی هستن. امیدوارم مفید باشه نظرم تو انتخابت

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز