2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف میزنه؟ کارای شخصیشو چی؟

اره بیش فعاله فقط   طیف اوتیسم نیست  ولی پرخااااشگره 

کارای شخصیش تا ۶ سالگی من.  بعد با خودشه  تا ۷ سالگی خودم غذا میدادمش نمی تونست قاشق بگیره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اوتیسمه درحدی که یه نفر دیگه باید همه کاراشو کنه اونم فقط راه میره و جیغ میزنه واذیت میکنه

خدا کمکت کنه واقعا 

خدا ماها رو این طوری ازمایش کرد 

با دررد روحی و جسمی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اوتیسمه درحدی که یه نفر دیگه باید همه کاراشو کنه اونم فقط راه میره و جیغ میزنه واذیت میکنه

چند وقته ام اس داری 

من ۷ ساله 

من ده ساله ولی چند سال خاموش بود الان یه ساله فعال شده پدرمو دراورده

برا من همون اول فعال بود ولی نقطه هاش کمتر بود الان هر روز یه سوپرایزی برام داره 

یعنی مال شما هم پلاک تو مغز ونخاع هست؟

نه هیچ پلاکی نیست و اصلا پیش رونده نیست 

منشا عصبی داره  و عصب به قسمت های مختلف علامت درد میفرسته 

گفتی نقطه، ازکجا فهمیدی نقطه هست

نقاط مشخص درد داره 

بزنی تو نت میاد 

مثلا مچ پا 

مچ دست 

گردن 

انتهای کمر 

هرجا که زدرپی داره 

زانو 

اینا همیشه هست یعنی دائم درد دارم 

ولی  گاهی روزا یه جای جدید میزنه  که مثلا چند روز تا چند ماه میمونه 

بزن تو نت فیبرومیالژی میاد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز