2777
2789

و میگه هرچه سریع تر کار پیدا میکنم

با مدرک ارشد 

و قراره دکترا هم بخونه

پس انداز کمی داره

سابقه کاری هم نداره

رو حرفش حساب میکنید ؟ برای ازدواج 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که ارشد داره سنش خیلیم پایین نیس واسه کار

من باشم نمیتونم روش حساب کنم. انگار بیخیاله

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

حداقل یه حرکتی بزنه دکتری نمیخواد فعلا همون کارش رو شروع کنه اون وقت آره

مبگه بمون من حلش میکنم

منم دو دل شدم

وجودش حالم خوب میکنه خیلی میخندیم باهم

ولی درآمد نداره، تازه خانوادم هم صد درصد واکنش نشون میدن

کسی که ارشد داره سنش خیلیم پایین نیس واسه کارمن باشم نمیتونم روش حساب کنم. انگار بیخیاله

خیلییییییییی تنبله زیادم می‌خوابه میگه زنگ بزن بیدارم کن وگرنه تا ظهر می‌خوابه 😐

خب ازش بپرس چقد بمونم

یه ماه یا یه سال؟

کسی هست که کار نداره ولی کاریه اون یه ماهه میره سر کار

ولی یکی میمونه تا یه کاری پیدا کنه که پرستیژ داشته باشه یه سال دیگم پیدا نمیکنه

الان همه دارن ارشد میگیرن اینجور نیست که به خاطر مدرکش رو هوا بزننش

باید ببینی واقعا کاریه یا نه

الان دوره ای نیست که کل وقتت رو بذاری برای درس و دانشگاه 

حتما باید کنار درس خوندن یه کار پاره وقت هم داشته باشی 

مدرک دکتری ای هم که دستت تو جیب پدر باشه به درد نمیخوره 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

خب ازش بپرس چقد بمونمیه ماه یا یه سال؟کسی هست که کار نداره ولی کاریه اون یه ماهه میره سر کارولی یکی ...

ما قراره همین اول رسمی بشیم

جفتمون نمیخوایم خیلی دوست بمونیم

واس همین از الان باید از تصمیمم مطمئن بشم

الان دوره ای نیست که کل وقتت رو بذاری برای درس و دانشگاه حتما باید کنار درس خوندن یه کار پاره وقت هم ...

اره نمیشه اینطوری اصلا

باید یه روز خیلی جدی باهاش حرف بزنم

بگم یا همین یکی دوماه کار شروع میکنی

یا هیچی

ما قراره همین اول رسمی بشیمجفتمون نمیخوایم خیلی دوست بمونیمواس همین از الان باید از تصمیمم مطمئن بشم

اگه کاری باشه فوری هر کاری باشه میره تا بعد کار بهتر پیدا کنه اینجوری یه هفته ایی میتونه کار پیدا کنه

وگرنه بهونه میاره که این کار خوب نبست اون کار خوب نیست.

بعدم کسی که دنبال کاره تا لنگ ظهر نمیخوابه. هفت صب میزنه بیرون