2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 63 پست
اتفاقا ساید سایز بزرگش خیلی جا داره داخل هر طبقه یه متر جا داره

این مدلشو دیدم می‌گفت ۷۴خیلی خوشم اومده بود جا دار هم بود با اون دو قلو انکار یه سایز بودن خیلی دلم میخواد پس بفرستم اینو بگیرم ولی چاره ای ندارم دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا الان خونه ها همه سبک مینیمال و ساده شده با ۴۰۰ جمع میشه دیگ اونی که میگه من یک میلیارد جهاز ...

به خدا آشپزخونه  های کوچیک الان داره داره ظرف و ظروف بالا میاره 

به شخصه دیدم طرف ۳ دست چینی و ارکوپال و دم دستی و صبحانه و … خریده 

من به دست چینی خوب خریدم همونو میزارم جلو خودم و مهمون مگه من چین از مهمون کمه

چندسال دیگه ناقص شدن مدل جدیدتر میاد یه دست دیگه میخرم 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

اونا رو ول کن منی که دارم بهت میگم ساکن تهران هستم یعنی قیمتها بالاتر از جاهای دیگه هست همسرم هم وضع ...

دقیقاااا، خداروشکر وضع ما هم متوسطه و داریم روی پیشرفتمون کار میکنیم برای همین برنامه داریم برای پولامون

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

خیلی خوبه که، پس میشه، آخه الان معلوم نیس خارجیا هم اصلن یا نهنمیدونم چرا تو نی‌ نی‌ سایت یه سری میگ ...

ببین میشه .چیزای اضافه نگیری و مارک ایرانی بگیری همه چیزو .خب مارک ایرانی مگه چشه؟

چه عالی، فقط کیفیت ایرانیا مثل همین اسنوا خوبن به نظرت؟ برای استفاده‌ی بلندمدت جوابه؟ البته مامانم چ ...

ببین به مارک نیست مهم کیفیت هست 

شاید یه جنس ایرانی بهتر از خارجی باشه 

بعدم نمیخواییم که با لوازم خانگی کشتی بگیریم ایشالله که بلند مدت جواب بده 

این مدلشو دیدم می‌گفت ۷۴خیلی خوشم اومده بود جا دار هم بود با اون دو قلو انکار یه سایز بودن خیلی دلم ...

خیلی قشنگه برای منم همینه عزیزم ولی دوتا سایز داشت یکی کوچیک یکی ۲۰ سانت بزرگ تر من دومی رو گرفتم 

ولی خیلی گرون شده 

خیلی قشنگه برای منم همینه عزیزم ولی دوتا سایز داشت یکی کوچیک یکی ۲۰ سانت بزرگ تر من دومی رو گرفتم ول ...

مبارکت باشه گلم 🌹 💗 

دیگه باید ولش کنم فعلا

بعداز یه مدت عوضش کنم 

به خدا آشپزخونه های کوچیک الان داره داره ظرف و ظروف بالا میاره به شخصه دیدم طرف ۳ دست چینی و ارکوپا ...

واقعا همینه آدم کم بگیره 

الان روز به روز چیزای جدید میاره سه سال دیگ سرویس چینی جدید بگیره 

من که مخالفم با وسیله اضافه خریدن خانواده هامون گناه دارن بابا 

من خدایی همه چی خوب و اندازه گرفتم هرکیم خونمو دید خوشش اومد ایده گرفت 

واقعا همینه آدم کم بگیره الان روز به روز چیزای جدید میاره سه سال دیگ سرویس چینی جدید بگیره من که مخا ...

من نمیدونم چی افتاده سر زبون همه که جهیزیه حداقل یه میلیارد 

خدا رو شکر جنسای ایرانی خیلی قشنگ و با کیفیت هستن 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

اگه تیکه های بزرگ مثل یخچال ماشین ظرفشویی اینارو همسرت بگیره

بله میشه با همون ۵۰۰

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ببین میشه .چیزای اضافه نگیری و مارک ایرانی بگیری همه چیزو .خب مارک ایرانی مگه چشه؟

بخاطر کیفیتش میگم، اگه خوب باشه که واقعا برندش برام مهم نیس

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁