2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 63 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرویس خواب کمتر میشه عزیزم چند جا رفتم دیدم حدودا ۳۰میشه مبل هم دیدم حدودای ۵۰میشه

سرویس خواب شامل چیا میشه؟

هزینه‌ی جلو مبلی هم جداس، درسته؟

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

اره من باشم با ۴۰۰-۵۰۰ جمع میکنم 

از خرت و پرت زیادی خیلی بدم میاد

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

اره من باشم با ۴۰۰-۵۰۰ جمع میکنم از خرت و پرت زیادی خیلی بدم میاد

منم میخوام کاربردیا رو بخرم، لیستم نوشتم قیمتم دراوردم، با ۴۵۰ یه جهیزیه‌ی معقول میشه، ولی نمیدونم چرا تو این سایت همه جهیزیه‌هاشون میلیاردیه😅

خیلی خوبه که، پس میشه، آخه الان معلوم نیس خارجیا هم اصلن یا نهنمیدونم چرا تو نی‌ نی‌ سایت یه سری میگ ...

باور نکن اصلا 

من لیستی که نوشتم شاید ببینی بگی بالای ۶۰۰میلیون میشه ولی کلا کوچیکا ۶۰/۷۰شده 

ظرفای رویی رو تکمیل کردم ۲/۳تومن شد خیلی خوشگل و شیکه 

باید سلیقه داشته باشی فقط من هیچی ست نگرفتم همه رو خودم دارم ست میکنم 

خارجی هم میتونی اصل پیدا کنی من نزدیک به ده شیخ هستم از اونجا اکثر خریدامو دارم انجام میدم 

یخچال دو قلو ال جی ۷۰تومن بود چون می‌خواستیم قسطی بگیریم دیگه نشد مجبور شدم ایرانی بگیرم که اینم از بابت قیمت  با ال جی فرق زیادی نداشت 

اره من باشم با ۴۰۰-۵۰۰ جمع میکنم از خرت و پرت زیادی خیلی بدم میاد

اره بابا 

الان خونه ها همه سبک مینیمال و ساده شده 

با ۴۰۰ جمع میشه 

دیگ اونی که میگه من یک میلیارد جهازم شد چیزایی خریده که سالی یه بارم استفاده نمیکنه 

مارک یخچالت چیه عزیزم ؟ چند گرفتی

اسنوا فک کنم حدودای ۷۰وخورده ای یا ۸۰ شد آخه خودم نرفتم شوهرم رفته بود گرفته بود من فقط بهش گفتم چه مدلی باشه قیمتاشو دقیق نمی‌دونم 

اسنوا فک کنم حدودای ۷۰وخورده ای یا ۸۰ شد آخه خودم نرفتم شوهرم رفته بود گرفته بود من فقط بهش گفتم چه ...

وای چقدر گرون شده 

من ۴ ماه پیش ساید اسنوا سایز بزرگشو گرفتم ۶۰ تومن 

چقدر داره گرون میشه

وای چقدر گرون شده من ۴ ماه پیش ساید اسنوا سایز بزرگشو گرفتم ۶۰ تومن چقدر داره گرون میشه

اتفاقا سایدش هم پرسیدم چند ماه پیش نقدش می‌گفت ۷۴ نمی‌دونم شاید گرون می‌گفته 

خیلی دلم میخواست سه درب بگیرم خیلی شیک بود مامانم گفت جادار نیست دیگه اینو گرفتم 

باور نکن اصلا من لیستی که نوشتم شاید ببینی بگی بالای ۶۰۰میلیون میشه ولی کلا کوچیکا ۶۰/۷۰شده ظرفای رو ...

چه عالی، فقط کیفیت ایرانیا مثل همین اسنوا خوبن به نظرت؟ برای استفاده‌ی بلندمدت جوابه؟ البته مامانم چند ساله یخچال اسنوا داره خیلی راضی‌ایم، بقیه رو نمیدونم

منم میخوام کاربردیا رو بخرم، لیستم نوشتم قیمتم دراوردم، با ۴۵۰ یه جهیزیه‌ی معقول میشه، ولی نمیدونم چ ...

اونا رو ول کن منی که دارم بهت میگم ساکن تهران هستم یعنی قیمتها بالاتر از جاهای دیگه هست همسرم هم وضع مالی خوبی داره یعنی جهیزیه آبرومند باید بدم 

دوستای من حالا دارن ازدواج میکنن با شوهر بیکار و کرایه نشین میگن ما جهیزیهمون ۱ میلیارد شده

چرا من باید ۱ میلیارد که میتونم باهاش بزنم به به زخمی بکنم وسایلی که نصفش استفاده نمیشه

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

اتفاقا سایدش هم پرسیدم چند ماه پیش نقدش می‌گفت ۷۴ نمی‌دونم شاید گرون می‌گفته خیلی دلم میخواست سه درب ...

اتفاقا ساید سایز بزرگش خیلی جا داره 

داخل هر طبقه یه متر جا داره