2821
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

450 بازدید | 58 پست

یه ساله با یه مرد همسن خودم ازدواج کردم(24)،،تنها پسره و طبقه بالای مادرش زندگی میکنیم،یه خواهر مجرد داره،،شوهرم خیلی بچه وضعه،سر کوچیکترین مسائل دعوا و ابروریزی راه میندازه،طوری که همسایه ها صداشو میشنون حتی یه بار یکیشون اومد ارومش کرد،،دیشب گیر داده بود بریم طبقه پایین پیش مادرم بخوابیم خواهرش خونه نبود،منم چون لحنش بود اولش گفتم نه،ولی نمیدونین چه آبرو ریزی راه انداخت،اخرشم گف ازینجا برو،،زنگ زد مادرم اینا

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

برین مشاوره درست شد شد نشد طلاق بگیر

مشاور خوب نداره شهر ما

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مادرم اینا هزارباره میگن بخاطر چی وایسادی ازش جداشو،،من یه بارم دعوای مادرپدرمو ندیدم،خیلی خانواده آرومی بودیم،اینجا ابروم رفته بین همسایه ها

خب بعدش چی شد؟

گردن خوردش زنگ زد داداشم اینا گف من کاری به خواهرت ندارم دیگه بیا ببرش،داداشم اومد گفت وسایلاتو جمع کن بریم منم گفتم این دفه رو هم بیخیال،اونم گفت اینکه میاد میگه خواهرتو ببر برا من با مردن فرقی نمی کنه،منم گفتم این دفه رو هم بیخیال داداش،،شبم پیش من خوابید دلش نیومد جام بذاره آخه اون احمق رفت پیش مادرش

گردن خوردش زنگ زد داداشم اینا گف من کاری به خواهرت ندارم دیگه بیا ببرش،داداشم اومد گفت وسایلاتو جمع ...

وای چ حرکت زشتی شوهرت کرده..ببخشید چقد بچست...رفت پیش مامان جونش خوابید

خدا جونم شکرت