2777
2789
عنوان

پرستاری بهتره یا کارمند بانک

458 بازدید | 23 پست

دوستان بنظرتون بمونم اردیبهشت کنکور بدم برای پرستاری آزاد یا بهمن ماه با سوابق برم مدیریت مالی ؟؟ بین دوراهی ام نمیدونم چیکار کنمم 

از ی طرف مدیریت مالی همین تو شهر خودمون میتونم برم شنیدم بازار کارشم خیلی خوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرستاری راهت میدونی کار پیدا کنی و...

مدیریت بانک یکم سخته کار پیدا کردن ولی راهته

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

هر دو خوبه 

مزایا بانک خب مسلما بیشتر هست 

اگر میدونی وارد بازار کار میشی با مدیریت مالی،برو

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ولی میگن خیلی سخته و پرکاره

پرستاری خیلییی سخت تره درسته ولی خب پرستیژ اجتماعی بالایی دارا 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

پرستاری خیلییی سخت تره درسته ولی خب پرستیژ اجتماعی بالایی دارا

اگر بحث پرستیژ باشه برابر هستن و حتی بانک بیشتر

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اینم در کنار همش در نظر بگیر 

میتونی از پس درس هاش بربیای؟

همش ریاضیه 

ممکنه اذیت بشی

اگر بحث پرستیژ باشه برابر هستن و حتی بانک بیشتر

هرکس نظری داره 

ولی پرستارا باید ارزش بیشتر باشه چون کارش سختره