2777
2789
عنوان

پسر سه ساله ام خیلی اذیتم میکنه

139 بازدید | 18 پست

خانوما تو رو خدا قضاوتم نکنید و زخم زبون نزنید

پسرم سه ماه دیگه تولد سه سالگیشه

از همون اول نوزادی خیلی گریه میکرد. از پنج شش ماهگی هم جیغ و دادهای بی دلیلش شروع شده. گفتم زبون باز‌میکنه بهتر میشه نشد

از دو سالگی کامل زبون باز کرد. خیلییی روون صحبت میکنه. ما ترکیم پسرم الان داره خودبه‌خود فارسی هم یاد میگیره.چندتا سوره و شعر بلده

ولی چه فایده خیلییییی گریه میکنه. مداام جیغ میزنه و زور میگه. هیچ بچه ای حاضر نمیشه باهاش بازی کنه. میگه هیچکس به هیچی دست نزنه. همه به حرف من گوش کنن.

به خدا نه خیلی لوسش میکنیم نه اصلا بی توجهی میکنیم. مدام مراقب احساساتشیم

پیش روانپزشک و روانشناس هم بردمگ گفتن اوتیسم نیست ولی بیش فعالع ولی داروی دوز بالا ندادن بهش و منم اصلا راضی نمیشم با داروی قوی سرکوبش کنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی ببریش باشگاه

ژیمناستیک خوبه

هم انرژیش تخلیه میشه

هم ارتباطش با بقیه بهتر میشه

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

توی سن سه تا چهار سالگی مالکیت برای بچه ها معنی پیدا می‌کنه و قلدر و زورگو میشن 

کاملا حق داری خسته بشی ولی باهاش کنار بیا تا توی بزرگسالی دچار آسیب نشه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

پسر منم سه سالشه ولی خیلی لجبازه فقط باید با زبون نرم باهاش حرف بزنی و حواسش رو پرت کنی وگرنه بیچارت می‌کنه اینقدر که لجبازی می‌کنه 

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دو سال و نیمه رو قبول نمیکننبالای چهارسال باید باشه

نه قبول میکنن

دخترها رو ک راحت قبول میکنن ژیمناستیک

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

یه باشگاهیی یه جایی ببر 

انرژیش تخلیه بشه زود خسته بشه ولتون می کنه 

به خواسته هاشم زیاد پاسخگو نباشین حتی اگه خیلی گریه کرد 

وگرنه اینجوری پادشاهی می کنه فکر می کنه هر چیزی رو اینجوری می تونه با گریه  به دست بیاره 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

حتما داروهارو مصرف کن

اون دارو واسه کسی ک شرایطو داره اصلا عوارضی نداره

من خودمم اینجوری بودم

ی خانومه بود ی تاپیک راجب بیش فعالی بچش داشت خیلیی خوب بود کاربریش یادم نیست تمریناش، داروهاش همه رو گذاشته بود

بچه های adhd هوش خوبی دارن به شرطی ک بتونن ازش استفاده کنن و کنترلش کنن وگرنه خیلی حالشونو بد میکنه و توی بزرگسالی هم اسیب میبین

پسر منم سه سالشه ولی خیلی لجبازه فقط باید با زبون نرم باهاش حرف بزنی و حواسش رو پرت کنی وگرنه بیچارت ...

ببین مثلا پسرداییش که همسایه ایم باهم فاصله سنیش هشت ساله. مدام گریه میکنه که میخوام برم پیش اون و بهونه اش رو میگیره ولی وقتی کنارشه هم مدام جیغ میزنه که پاشو بدو. نشین. باید بازی کنی. تو نباید درو باز میکردی. من باید باز میکردم. تو نباید به گوشی دست بزنی. اونم به معنی واقعی کلمه ازش متنفر شده

حتما داروهارو مصرف کناون دارو واسه کسی ک شرایطو داره اصلا عوارضی ندارهمن خودمم اینجوری بودمی خانومه ...

دارو میدم. داروی گیاهیه

ولی داروی شیمیایی یا دوز بالا پیش سه تا دکتر بردم گفتن اصلا صلاح نیست بخوره چون زیر چهار ساله

پسرت کاملا طبیعیه نمیدونم چرا انقدر نگرانی

بچه ها این سن درک احساسیشون کامل نشده کمکش کن تا بفهمه چه حسی داره و زمان میبره

چقدر دکترایی که بردی بی سواد بودن

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
دارو میدم. داروی گیاهیهولی داروی شیمیایی یا دوز بالا پیش سه تا دکتر بردم گفتن اصلا صلاح نیست بخوره چ ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4771304/%D9%85%D9%86-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%85-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9-%D8%A8%DB%8C%D8%B4-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84 امروز میخوام تو سایت تجربیاتم به عنوان مادر و خواهر یک فرزند بیش فعال  در اختیار بزارم ممنون میشم همه ی مامانا و همه ی اونایی که میخوان در آینده مامان بشن حتما

اینه تاپیکش عزیزم

حتما دارویی ک پزشک میده بهترینه با توجه ب سنش 🤍