بچه ها تاپیک قبلیم رو دیدین خیانت شوهرم بعد من همون اولای که خیانت دیدم به اون دختره که شوهر هم داشت پیام دادم یادم نیست چی پیام دادم حالم خوب نبود بعد شماره منو مسدود کرد که به اسم شوهرم هست روبیکا و اینا هم بلاک حالا الان شوهرم اومده میگه بابای دختره اومده که دختره منو زده رفته شکایت کنه میخاد دخترمو طلاق بده چون زن شما پیام میداده شوهرش دیده شوهرم میگه تو آبروی منو بردی فردا دختره میاد تو خونه ت میشینه👐بنظرتون اگه شکایت کنه یادم نیست شاید فحش هم دادم چی میشه
من میگم دروغ میگه که ترو بترسونه میگه آبروم رو بردی بگو اگه فکر آبرو بودی این غلط رو نمیکردی فکر م ...
اخه عزیزم چه ربطی به پیام من داره وقتی خودشون یه عالمه پیام قرار داشتن تو اینستا هم جوک ....س...پر میفرستادن 😬عواقب کارشون رو باید ببینن بنظرم قبل این کارا فکر ابرو خودشون رو میکردن اونم تو یه شهر کوچیک
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.