2777
2789
عنوان

نتیجه خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2149 بازدید | 148 پست
من میگم دروغ میگه که ترو بترسونه میگه آبروم رو بردی بگو اگه فکر آبرو بودی این غلط رو نمی‌کردی فکر م ...

اخه عزیزم چه ربطی به پیام من داره وقتی خودشون یه عالمه پیام قرار داشتن تو اینستا هم جوک ....س...پر می‌فرستادن 😬عواقب کارشون رو باید ببینن بنظرم قبل این کارا فکر ابرو خودشون رو میکردن اونم تو یه شهر کوچیک

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

اخه 😐شوهر خر اون باید یه روزی می‌فهمید خب ببین پیام ها پیامک بودن میشه پرینت سیم کارت قبلی شوهرم بگ ...

بنام شوهرت هست؟؟ببین اگ بری شکایت کنی با قانون پیش بری ،،،دادگاه میتونه مثلا بگ باید پرینت خط در بیاا،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میگم دروغ میگه که ترو بترسونه میگه آبروم رو بردی بگو اگه فکر آبرو بودی این غلط رو نمی‌کردی فکر م ...

دقیقا بگوشکایت کنه اتفاقا،،چپرروهم خیانت کردن هم بلبل زبان هستن

[QUOTE=363078721]مدرک ندارم🫠گوشیش رو بلافاصله فلش زد و سیم کارت قبلیش رو سوزوند[/QUبو با شوهرت صبت ...

اخه مگه میشه الان چهار ماه روانی شدم یه فشاری باید وارد می‌شد به این دو تا نکبت

چقد حرفات آرومم کرد😔

عزیزم عقب نکشیت اگ ثابت کنی رابطه جنسی داشتن حکشون سنگساره فک گنم چون حفتشون متاهل هستن،،ب شوهرت هم ...

عزیزم سنگسار که الکی نیس باید سه نفر شاهد عاقل بالغ رشید دیده باشن درحال زنا و بیان شهادت بدن خیلی خیلی شرایطش سخته و اثبات نشدنیه تقریبا

شاید من قلق دعا کردن بلد نیستم؛ وگرنه مگه میشه این همه بخوامو نشه؟

این که دختره شوهر داره که مطمئنم آخه شهرمون کوچیکه بعد گفت پیگیر شماره شدن دیدن به اسم شوهرمه

خیلی ناراحت شدم مطالب را خوندم الان معلوم ترسیدی و ناراحتی اونی که باید ناراحت باشه شوهرته شما چرا مضطربی؟

دقیقا بگوشکایت کنه اتفاقا،،چپرروهم خیانت کردن هم بلبل زبان هستن

حرصم میگیره فشار خیانت رو من بود با بچه کوچیک حالا چون من دو تا پیام دادم تقصیر منه😏