2777
2789
عنوان

نتیجه خیانت

2149 بازدید | 148 پست

بچه ها تاپیک قبلیم رو دیدین خیانت شوهرم بعد من همون اولای که خیانت دیدم به اون دختره که شوهر هم داشت پیام دادم یادم نیست چی پیام دادم حالم خوب نبود بعد شماره منو مسدود کرد که به اسم شوهرم هست روبیکا و اینا هم بلاک حالا الان شوهرم اومده میگه بابای دختره اومده که دختره منو زده رفته شکایت کنه میخاد دخترمو طلاق بده چون زن شما پیام می‌داده شوهرش دیده شوهرم میگه تو آبروی منو بردی فردا دختره میاد تو خونه ت میشینه👐بنظرتون اگه شکایت کنه یادم نیست شاید فحش هم دادم چی میشه

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

حس میکنم شوهرت دروغ میگه و با دختره در ارتباطه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس میکنم شوهرت دروغ میگه و با دختره در ارتباطه

این که دختره شوهر داره که مطمئنم آخه شهرمون کوچیکه بعد گفت پیگیر شماره شدن دیدن به اسم شوهرمه 

عزیزم عقب نکشیت اگ ثابت کنی رابطه جنسی داشتن حکشون سنگساره فک گنم چون حفتشون متاهل هستن،،ب شوهرت هم ...

مدرک ندارم🫠گوشیش رو بلافاصله فلش زد و سیم کارت قبلیش رو سوزوند

من میگم دروغ میگه که ترو بترسونه میگه آبروم رو بردی بگو اگه فکر آبرو بودی این غلط رو نمی‌کردی  فکر میکنم با دختره ارتباط داره ساده نباش بگو شکایت کنه منم تو دادگاه میگم چرا فحش دادم

عزیزم عقب نکشیت اگ ثابت کنی رابطه جنسی داشتن حکشون سنگساره فک گنم چون حفتشون متاهل هستن،،ب شوهرت هم ...

اخه 😐شوهر خر اون باید یه روزی می‌فهمید خب ببین پیام ها پیامک بودن میشه پرینت سیم کارت قبلی شوهرم بگیرم؟!!!

[QUOTE=363078721]مدرک ندارم🫠گوشیش رو بلافاصله فلش زد و سیم کارت قبلیش رو سوزوند[/QUبو با شوهرت صبت کن ،،بگو ت و اون خانوم ب من خیانت کردین من عصبی شدم پیام دادم و فلان صداش رو ضبط کن ،اعتراف کنه ک خیانت کرده