2777
2789
عنوان

سن ازدواج

123 بازدید | 22 پست

خانم ها نظرتون در مورد سن ازدواج چیه چیه یه عده اومدن میگن ۴۰ سالگی برای ازدواج و فرزند آوری خیلی خوبه پخته شدیم مگه سن های پایین تر ناپخته آن یا نمیتونن زندگی کنن چرا دارند سن ازدواج بالا و فرزند آوری تو این سن رو ترویج میدن یه عده

اصلا ۴۰ سالگی برا فرزند اول درست نیس 

اون حس وهیجان تربیت و.... فرزند کم میشه

واینکه وقتی فهمیدیم به بلوغ جسمی وعقلی زسیدیم بهترین زمان ازدواج هستش

یکی تو ۱۸ سالگی بهش میرسه

یکی ت. ۲۳سالگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به ترویج دادن نداره

واقعیت جامعه اینکه سن ازدواج و بچه دار شدن رفته بالا

هزار تا سخن رانی و تشویقی هم بذارن فرقی نمیکنه

چون n تا عامل باعث بالا رفتن سن ازدواج و بچه دار شدن شده

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اصلا ۴۰ سالگی برا فرزند اول درست نیس اون حس وهیجان تربیت و.... فرزند کم میشهواینکه وقتی فهمیدیم به ب ...

نمیدونم چرا دارند سن ازدواج رو هی بالاتر به بهانه ی پختگی بیشتر ترویج میدن

بنظرم از ۲۵سال به بعد خوبه ازدواج 

الانم شرایط جامعه اینه خب

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

ربطی به ترویج دادن ندارهواقعیت جامعه اینکه سن ازدواج و بچه دار شدن رفته بالاهزار تا سخن رانی و تشویق ...

چرا داریم موردهایی که تو سن مناسب هم ازدواج میکنن ولی دارند ترویج میکنن که پخته و کامل نیست سن پایین ترها

نمیدونم چرا دارند سن ازدواج رو هی بالاتر به بهانه ی پختگی بیشتر ترویج میدن

همش بهونس تا این وسط دنبال یار موقت باشن وهر روز با یکی بگردن

چون نمی خوان مسئولیت همسر وفرزند رو قبول کنند 🤦‍♀️

بعدش میان این وسط افسردگی وفشار جنسی و.... میبینن میان تایپک میزنند خدامارو دوست نداره اینهمه بلا سرمون میده 

دلیل دیگشم بالا رفتن توقع دخترا وپسراس مخصوصا دخترا 😔

چرا داریم موردهایی که تو سن مناسب هم ازدواج میکنن ولی دارند ترویج میکنن که پخته و کامل نیست سن پایین ...

حس میکنم دارین ایدئولوژیک به این قضیه نگاه میکنین

ازدواج ترویج دادنی نیست اصلا!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
همش بهونس تا این وسط دنبال یار موقت باشن وهر روز با یکی بگردنچون نمی خوان مسئولیت همسر وفرزند رو قبو ...

دقیقا بعد دوستمون پایین اومده میگه مشکلت چیه ایدئولوژیک داری نگاه میکنی 

2790
2778
2791
2779
2792