2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 22 پست
دقیقا بعد دوستمون پایین اومده میگه مشکلت چیه ایدئولوژیک داری نگاه میکنی

عزیزم ۴۰ ازدواج کنی ۴۱ بچه بیاریم ۴۸ بری دم مدرسه ابتدایی ۶۰ سالگی با بلوغ یه بچه سر و کله بزنی پس کی زندگی کنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس میکنم دارین ایدئولوژیک به این قضیه نگاه میکنینازدواج ترویج دادنی نیست اصلا!

عزیزم این که میگیم وقتی به بلوغ فکری وجنسی وجسمی رسیدید دیگه لزومی نداره مجرد بمونید چون مشکلاتی از قبیل تنهایی، فشار جنسی ،مشکلات روانی وروحی و.... داره ایدیولوزیک هستش ؟؟وقتی ادم خوبی بعد از این شرایط اومد چه لزومی داره ردش کنیم ؟به خاطر بالا بودن توقعمون یا عدم مسئولیت پذیری 

عزیزم این که میگیم وقتی به بلوغ فکری وجنسی وجسمی رسیدید دیگه لزومی نداره مجرد بمونید چون مشکلاتی از ...

عزیزم باور کنین اون آدم هم از خودش عقل و احساس داره😂

حتما دلایل خودشو داره واسه تصمیمش 

شما حق دارین به جای خودتون تصمیم بگیرین نه به جای آدمای دیگه

روان شناس هستم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عزیزم باور کنین اون آدم هم از خودش عقل و احساس داره😂حتما دلایل خودشو داره واسه تصمیمش شما حق دارین ...

گلم شما کلا اشتباه دریافت کردید😅

وگر نه اینجا نگفتیم به جاشون تصمیم بگیریم ما حرفمون اینه چرا بعضی دخترا با وجود داشتن شرایط لازم تو این زمینه کاهلی میکنند 

اگر واقعا شرایط داری ازدواج کن قرار نیس همه تو شرایط عالی برن دست به این کار بزنن

هرکسی توزندگیش مشکل داره حالا اونی که واقعا شرایطش خیلی سخته واصلا نمیتونه بحثش جداس 

بحث ما ۷۰ درصد دخترای امروزه که توقعشون از ازدواج بالا رفته ودنبال مردی سوار براسب رویاها هستن 

دختره میگه من مردی میخوام که حتما بالای ۴۰ میلیون درامد داشته باشه درحالی که کارمنداشم تا ۱۵ یا ۲۰ میلیون درامد دارن همون اول انتظار دارن طرف همه چی داشته باشه

گلم شما کلا اشتباه دریافت کردید😅وگر نه اینجا نگفتیم به جاشون تصمیم بگیریم ما حرفمون اینه چرا بعضی د ...

اتفاقا شما منظور من رو متوجه نشدین فکر کنم

شما اوکی هستین اول زندگی با امکانات معمولی ازدواج کنین تصمیم شخصی شماست

اون آدم انتظاراتش متفاوته دوست داره اول زندگی امکانات بیشتری داشته باشه. اگه با امکانات کم ازدواج کنه و نتونه با اون سبک زندگی خودشو سازگار کنه چی؟! طلاق

هر آدمی باید بر اساس سیستم فکری خودش ازدواج کنه اتفاقا نسل جدید دارن عاقلانه رفتار میکنن 

اتفاقا شما منظور من رو متوجه نشدین فکر کنمشما اوکی هستین اول زندگی با امکانات معمولی ازدواج کنین تصم ...

مشکل همین جاست ریسک بزرگیه چون ۹۰ درصد دخترا به همین امید میشینن ووقتی ۴۰ سالشون شد مجبورن به کمتر از اون چیزی که تو تفکراتشون بود راضی بشن ولی اون موقع نصف عمرشون به فنا رفته چون تنهایی وافسردگی و.... کشیدن واین اسیب بدیه

مشکل همین جاست ریسک بزرگیه چون ۹۰ درصد دخترا به همین امید میشینن ووقتی ۴۰ سالشون شد مجبورن به کمتر ا ...

آسیب اصلی رو ما تو اتاق درمان داریم میبینیم وقتی اکثر طلاق های الآن سر مسائل مالیه و دخترا فکر کردن با هیچی میشه زندگی رو شروع کرد!

۴۰ ساله مجرد بمونن بهتره تا ۲۵ ساله مطلقه