من ک همیش گند میزنم دیروز ی آدرسی از ی پسره مغازه دار پرسیدم یارو گفت من بلدم صبر کن برسونمت گفتم ن ممنونم پسره سر شناس بود همه هنگ بودن ب من حرف میزد بعدش گفت بزار برسونم اذیت میشی گفتم پس لطف کن بگو کرایه ات چقدر میش 🤣دوستم جر خورد از خنده پسر گفت بابا من مغازه دارم احتیاج ب مسافر کشی ندارم اصلا باهات حال نکردم برو 😅فک کنم یارو خواس کمکم کنه
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
واییی منم همش مسخره میکنم😂😂دیدی توی این فیلم ها پیتزا رو داغون میکنن😂😂
😂😂🤦🏻♀️
همه مزه پیتزا به اینه که با دست بخوری این چ* کلاس بازیا چیه
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE
مرسیمشکل اینجاست تا الان۲بار رفتم لباس خریدم اونحا از نظرم همه چیز مناسب بوده ولی الان فکرمیکنم هیچک ...
یه ست راحت و ساده برای خودت انتخاب کن.
لباسای شلوغ انتخاب نکن که وسواس بگیری.
خیلی هم حساس نشو.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️