2777
2789
عنوان

اولین دیت

1649 بازدید | 79 پست

توروخدا راهنمایی کنید برای دیت اول چیکارکنم؟چطور لباس بپوشم؟و.......

اولین باره میخوام برم.محازی آشناشدیم و تاحالا همو ندیدیم

اصلااااا هم اعتمادبنفس ندارم 😭😭😭😭😭😭

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گام اول این مدل خوردنو فراموش نکن

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

واییی عالی بود🤣🤣🤣

🤣🤣🤣

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

لباسی که توش راحتی.

عطر بزن و مرتب باش فقط.

سعی کن خوش صحبت باشی، خیلی ساکت یا خیلی پرحرف نباش. همین.

اون روز هم آرایشای عجیب و غریب رو امتحان نکن لطفا😂

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خیلی خوبی😂🤍

😂🫂

مراقب خودت باش توماشینش نشین بهت حمله نکنه مجازی خطرناکه

آدم خیلی باشخصیتی بنظرمیاد

بعیدمیدونم اهل اینجورکاراباشه

علاوه براون بیشتراز۴ماهه ک باهم صحبت میکنیم

وان بار که کوه برنتابد غم ماست