2777
2789
عنوان

اولین دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 78 پست
آدم خیلی باشخصیتی بنظرمیادبعیدمیدونم اهل اینجورکاراباشهعلاوه براون بیشتراز۴ماهه ک باهم صحبت میکنیم

ربطی به تایم نداره

بعضیا حضوری بعد دو سال همو میشناسن عشقم

این که دیگه مجازیه و 4ماه

زود اعتماد میکنی

لباسی که توش راحتی.عطر بزن و مرتب باش فقط.سعی کن خوش صحبت باشی، خیلی ساکت یا خیلی پرحرف نباش. همین.ا ...

مرسی

مشکل اینجاست تا الان۲بار رفتم لباس خریدم اونحا از نظرم همه چیز مناسب بوده 

ولی الان فکرمیکنم هیچکدوم مناسب نیستن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک همیش گند میزنم دیروز ی آدرسی از ی پسره مغازه دار پرسیدم یارو گفت من بلدم صبر کن برسونمت گفتم ن ممنونم پسره سر شناس بود همه هنگ بودن ب من حرف می‌زد بعدش گفت بزار برسونم  اذیت میشی گفتم پس لطف کن بگو کرایه ات چقدر میش 🤣دوستم جر خورد از خنده پسر گفت بابا من مغازه دارم احتیاج ب مسافر کشی ندارم اصلا باهات حال نکردم برو 😅فک کنم یارو خواس کمکم کنه

خسته از نرسیدن ب آرزوها 
🥲❤️باشهه

نخواستم بترسونت قربونت برم

ما دختریم زود تحت تاثیر قرار میگیرم چون عاطفی ایم

پس زودداعتماد نکن سعی کن بشناسیش 

ان شاءالله با توکل به خداجونمون آدم خوبی باشه و عشقتون پایدار باشه🥹🤍✨

آدم خیلی باشخصیتی بنظرمیادبعیدمیدونم اهل اینجورکاراباشهعلاوه براون بیشتراز۴ماهه ک باهم صحبت میکنیم

نه، ابدا سوار ماشینش نشی، ابدا. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

🤣🤣همه همینو میگن

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

واییی منم همش مسخره میکنم😂😂دیدی توی این فیلم ها پیتزا رو داغون میکنن😂😂

😂😂🤦🏻‍♀️

همه مزه پیتزا به اینه که با دست بخوری این چ* کلاس بازیا چیه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

وای انگار من این تاپیکو زدم ما شش ماهه 

دیروز تاپیک زدم کاربرا از هیچ توهین و تهمتی نگذشتن 

مرسیمشکل اینجاست تا الان۲بار رفتم لباس خریدم اونحا از نظرم همه چیز مناسب بوده ولی الان فکرمیکنم هیچک ...

یه ست راحت و ساده برای خودت انتخاب کن.

لباسای شلوغ انتخاب نکن که وسواس بگیری.

خیلی هم حساس نشو.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️