2777
2789
عنوان

وضعیت شخمی

219 بازدید | 37 پست

وقتی  نمیتونم درس بخونم

استرس میگیرم و ناراحت میشم اصن کوفتم میشه همه چی

درس هم بخونم عصبی میشم کتاب کاغذامو پاره میکنم

نه از درس نخوندن لذت میبرم 

نه از درس خوندن!( البته معلومه که درس خوندن هیچ لذتی نداره منظورم اینه که لااقل استرس ندارم و زندگیم زهر مار نمیشه!) 

چ غلطی کنم؟ 

اینجا نیا درست میشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۷ روز دیگه آزمون وکالت دارم البته از یه ماه قبل نتونستم خوب درس بخونم این اواخرم اصلا نتونستم...

درس نخوندن بهم حس عذاب وجدان و افسردگی میده 

درس خوندن بهم حس خوبی میده هروقت میخونم اون روز حالم خوب میشه ولی مشکل اینه ک نمیتونم شروع کنم و را بیافتم... استارت زدن سخته

تو دانش اموزی مبایل از خودت دور کنی نصف مشکلاتت حله بعدشم کار شما درس خوندنه فقط

قبول دارم  خداوکیلی

حواس ادمو پرت میکنه

ولی لامصب اصن یه حالتیه کتاب باز میکنم اعصابم خورد میشه

اینجا میام اون استرسه رو از خودم دور کنم

خب اشتباهه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن