2777
2789
عنوان

وضعیت شخمی

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 37 پست
ریاضی که هیچی اصن.... حرف نزنم درموردش سنگین تره😑😂

اومدن ۹ فصل گذاشتن برای تجربی ها.

الان من هندسه بخونم فقط می تونم کنکور ریاضی بدم🤦🏻‍♀️

تازه فهمیدم ریاضی ها تو کنکور زمین شناسی ندارن.

اخه چرااا؟😑 زمین شناسی هم که از ریاضی نامفهوم تره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اجبار یعنی؟؟نمیدونم ولی من فکر کنم موسیقی رو انتخاب می کردم.نمیدونستم باید به خاطر تجربی از آرامشت ب ...

کاشکی فقط همین کنکور بود میگفتم خداقل تهش قشنگه

ولی بعد کنکور تازه بدبختی شروع میشه

تمام این حس و حالات رو تا حدودا ده سال دیگه هم باید تحربه کنیم

برای گرفتن مدرک عمومیو و تخصوصیو

تازه بعدش یه عالمه شیف های سنگین میزارن جوری که برای خواب باید له له بزنی

تا چهل سالگی پاره میشی.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاشکی فقط همین کنکور بود میگفتم خداقل تهش قشنگهولی بعد کنکور تازه بدبختی شروع میشهتمام این حس و حالا ...

وای نگو توروخدا افسردگی میگیریم الان.

بیخیال بذار بریم جلو ببینیم ی پیش میاد😂❤️

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

منم واقعا هیچ ایده ای ندارمپناه بر خدا میرم جلو😂😂😂😂

میرم تو مدرسه و آموزشگاه بعضی بچه هارو میبینم که چقدر مغزشون فعاله از خودم ناامید میشم واقعا.

دلم میخواد بهشون بگم توروخدا دو روز مغزتو به من قرض بده نیازش دارم.

دیروز از دوتا کلاس مدرسه زدم نشستم ۴ ساعت درس ۲ زمین شناسی رو خوندم برای امتحان تموم که شد احساس کردم همونجا مغزم همه‌ی اطلاعات رو دیلیت کرد🤦🏻‍♀️

فکر کنم مشکل از آی کیو باشه و در کنارش گشادی.

میرم تو مدرسه و آموزشگاه بعضی بچه هارو میبینم که چقدر مغزشون فعاله از خودم ناامید میشم واقعا.دلم میخ ...

وایی نه دییونه

این حرفا چیه به خودت میگی؟؟؟؟ 

فصل دث زمین واقعاا سخت بود! 

فکر نکن فقط برا تو سخته

بقیه همه میفهمن! 

وایی نه دییونهاین حرفا چیه به خودت میگی؟؟؟؟ فصل دث زمین واقعاا سخت بود! فکر نکن فقط برا تو سختهبقیه ...

نمیدونم... آره حق با توست‌.

خوبه که تنها نیستم حداقل تو این طوفان😂❤️