2777
2789
عنوان

شغل معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 90 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکن که فرهنگیان به همین راحتی پذیرش میگیره .باید معدل بالا باشی این خبرا نیست هر کسی خواست از در فرهنگیان وارد بشه .بعضیا معلمی رو خیلی دست پایین می گیرن خیر اینطورا هم نیست بستگی به مهارت در تدریس و کلاسداریت داره و صمن اینکه خیلی از آقایون تدریس های خصوصی با قیمت های نجومی دارند بستگی به جنم آدما داره

شما چرا حقوقتون کمه بزرگوار؟ابتدایی تدریس میکنید؟

بله ابتدایی هستم،ربطی به مقطع تدریس نداره،معلمی کلا حقوقش کمه،همسرم متوسطه تدریس می کنه با ۲۷ سال سابقه با مدرک ارشد ۲۰ تومن می گیره،من خیلی ها رو می بینم این جا میان یه حرف هایی می زنن که دروغه ولی دیگه حوصله بحث ندارم 

بله کنکوریم دعا کنید🥺امسال احتمالا اخرین سالی باشه که بزارن کنکور بدم.....

رشتت چیه

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿و در پایان،من در هیاهوی جهان بی صدا رقصیدم...! 🌊ص۱۷`

رشتت چیه

انسانی عزیزدلم

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

ولی خوب آخه جامعه ما هم ک فقط ب دکتر مهندس و نمیدونم بقیه رشته ها نیاز نذاره 

بلاخره معلمی هم جزو اساسی ترین هاشون فقط توی ایرانه ک انقد ب احترامی ب جایگاهش میکنن وگرنه اون دکتری ک با هزار سهمیه صندلیشو خریده هنر کرده؟ 

توی کشور های دیگه انقد ب معلمی و معلم بودن احترام میزارن 

ولی خوب چه میشه کرد ک کلا مردممون فرهنگ و اون تفکر اساسی شون رو از. دست دادن

ببخشید الان شما شرایط قبول شدنشو‌میدونید اینکه از راه آزمون استخدامی وارد بشم بهتره یا آزمون اختصاصی ...

اگه با آزمون استخدامی بری دنگ و فنگ محدودیتهای دانشگاه فرهنگیان رو نداری، میتونی در یک دانشگاه خوب درس بخونی و بعد از مدرک گرفتن آزمون بدی، اما معلوم نیست که حتما بعد از فارغ‌التحصیل شدنت حتما برای اون رشته‌ای که خوندی آزمون برگزار بشه و ممکنه تا اون موقع قوانین کاملا عوض بشه. دانشگاه فرهنگیان که بری از لحظه دانشجو شدن برات سابقه حساب میشه و کمک هزینه هم بهت تعلق میگیره.

دیگه بستگی به شرایط و انتخاب خودت داره 

به نظرم سرکله زدن بایه عده بچه پرو و پر توقع و گاهی اوقات گستاخ اشتباه محضه منم امسال قبول شدم ولی ن ...

عزیزم دوست منم امسال میخاد شرکت کنه اما متاهله اگه قبول شه باید شهرستانهای اطراف درس بده یا خوده شهرمون؟ تبریزیم 

بچه کوچیک داره همش نگرانه این موضوعه 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

به حق ماتم این روز و صاحب عزای امروز به خواست دلت و دلم میرسیم انشاالله

انشالله سال دیگه حتما نتیجه شو بهتون میگم امیدوارم شمام با خبر خوش بیاید❤

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

وااای منم حسابداریم از کجا تهیه کردی به منم بگو ثواب داره

اصفهانی؟؟؟یه پاساژ شکری هست تو انقلاب مخصوص کتابهای نو و کهنه 

بری راهنماییت میکنن

اونجا پر جزوه و کتاب مخصوص استخدامیه منابعشم عالیه هرکی خریده راضی بوده

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........