2777
2789
عنوان

شغل معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 90 پست
منم مث توام..

فرهنگیان میخواید؟ کدوم شهرید

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دوست منم امسال میخاد شرکت کنه اما متاهله اگه قبول شه باید شهرستانهای اطراف درس بده یا خوده شهر ...

بستگی داره

اما اکثر دوستان من که قبول شدن رفتن شهرای اطراف

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ولی خوب آخه جامعه ما هم ک فقط ب دکتر مهندس و نمیدونم بقیه رشته ها نیاز نذاره بلاخره معلمی هم جزو اسا ...

راستش رو بخوای به همون پزشک و کادر درمان هم تا بخوای بی‌احترامی میشه. متاسفانه شرایط جوری شده که بجز اعصاب و سلامت جسم و روان، زندگیشون هم در خطره، یا همراه‌های بیمار بهشون حمله میکنند یا خودشون زیر بار فشارهای سخت کاری رو به خودکشی میارن

من 6سال سابقه دارمعجیبه چون دختر عموی من 24 سال سابقه داره حکمش 22 تومنه! لابد رتبه شما کمه

عزیزم مبلغی که تو حکم هست رو نمی دن که،بعد از کسورات ،مبلغ دریافتی رو گفتم، تازه حکم من ۲۰ هست،رتبم هم ۴ 

فرهنگیان قبول شدن سخته. چون هنوز طرفدار داره .هم ترازت مهمه هم اینکه مصاحبه خیلی تاثیرداره.شرکت تو راهپیمائی .نماز جماعت حجاب.....از الان باید رعایت کنی .اتو دستشون ندی.ولی بعد چند سال دیگه زیاد روت زوم نمیکنن ولی خب پوششت باید مطابق عرف باشه و از حرفا و جو سیاسی هم دور باشی

ببینید متفاوته بخاطر رتبه بندی و اون صندق هایی که انتخاب میکنن

معمولا حکم و دریافتی رو با هم اشتباه میگیرند، من ممکنه سی میلیون حکمم باشه ولی اونقدر وام و این چیزا بردارم که فقط ده میلیون برام واریز بشه، خب نمیشه که بگم حقوقم ده میلیونه

نه اونجا نیستم شما نمیفروشی الان که قبول شدی

من دادم به دوستم چون امسال قبول نشد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ارهمازندرانم

چقدر خوندی تا الان؟! 

من میرم کتابخونه ۵شنبه و جمعه ها بسته هس اصلا این دو روز رو نمیتونم بخونم 

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...