2777
2789
عنوان

شغل معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 90 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب واقعا من موندم باید چیکار کنم بین این همه نظرات مختلف و این چیزایی ک تو سر خودمه 

من یکی برای درآمد در آینده میترسم 

دوم برای سختگیری های زیادشون و اینکه قبول نشم 

سوم برای سختی کار و اینکه پشیمون بشم

بنظر من هرشغلی یه سری معایب و مزایا داره

باید هم علاقه خودتو در نظر بگیری و هم اینکه بنظرت معایبش بیشتره یا مزایاش؟میتونی باهاش کنار بیای که فردا روزی بعد چندسال پشیمون نشی؟

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
چی خوندی خواهر من امروز میخوام شروع کنم به خوندن منابعت چی بود

پشت کنکوری هستین؟ سال چندمتونه

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

بابا حقوقش برا خانمها خوبه مگه میخوای چیکار کنی که اینقدر نگران حقوقش هستی! اوایل حدود ۹ یا ۱۰ میلیون میدن وقتی سوابقت بالای ۲۰ سال بشه به ۲۰ میلیون یا بالاتر هم میرسه.

حالا که اینقدر علاقه داری حتما معلم شو بقیه‌ی عمرتو در راه عشق و علاقت صرف کن نه برای کاری که بهش علاقه نداری...

خوب واقعا من موندم باید چیکار کنم بین این همه نظرات مختلف و این چیزایی ک تو سر خودمه من یکی برای درآ ...

درامد میخوای؟ کنارش برو یه شغل آزاد راه بنداز 

سخت گیری برا همه هست کسی موفقه که تحمل کنه

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸 یه جوری هیچکس به دلم نمیشینه ک انگار تو هنوز دوسم داری:)🖤تا ابد ازت متنفرم هم از تو هم از اون...

چی خوندی خواهر من امروز میخوام شروع کنم به خوندن منابعت چی بود

من حسابداری بودم گلم

یه کتابم خریدم با یه جزوه پر سوال از اینای که مخصوص استخدامیه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خاله‌م هیجده سال سابقه داره و 23 میگیره

ببینید متفاوته بخاطر رتبه بندی و اون صندق هایی که انتخاب میکنن 

و ی مورد دیگه ک ازش میترسم مورد حجابه من خودمم حجابو دوست دارم ولی نمیخوام چادری باشم یا دوست دارم پ ...

والا من اینای رو که دیدم معلم شدن اکثرا چادر ندارن

حجابشونم تو مدرسه اوکیه بیرون مدرسه خیلی راحتن البته نه خیلی بازا

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نه عزیز فک کردم آزمون استخدامی قبول شدین شما کنکوری هستین

بله کنکوریم دعا کنید🥺امسال احتمالا اخرین سالی باشه که بزارن کنکور بدم.....