2777
2789
عنوان

کل دیشب رو نخوابیدم و خواب دیدم

221 بازدید | 12 پست

کل دیشب خواب درس و امتحان دیدم خواب دیدم معلم داره از من سوال میپرسه بلد نیستم واای تو خود خواب وحشت کردم چند بار بیدارم شدم از خواب اصلا زهر مارم شد آخر هفته هیچ نتونستم بخوابم خواب تاریخ دیدم معلم داده پرسش میکنه خواب پرسش جامعه رو دیدم امتحان جغرافیا و ریاضی رو خواب دیدم کاشکی میمردم راحت میشدم 

کلاس دهمم انسانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا پرسش استرس میگیری؟!ول کن باباچه اهمیتی داره

خیلی استرس درس دارم 

دارم نابود میشم به خدا تو این سن موهام از الان ریزش پیدا کرده معده ام درد میکنه قلبم تیر میکشه بعضی وقتا شبا نمیتونم بخوابم باید برم تيمارستان 

خیلی استرس درس دارم دارم نابود میشم به خدا تو این سن موهام از الان ریزش پیدا کرده معده ام درد میکنه ...

اخه این کلا اهمیتی نداره!نمره ش هیچ تاثیری نداره عزیزم خودتو تذیت نکن

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

خواهر گلم، منم همسن شما بودم دوران مدرسه از این خواب ها زیاد میدیدم، تازه من پسرم کتکم میزدن

من هرشب وضعم همینه شبا اصلا نمیتونم بخوابم کل روز رو هم به درس فکر میکنم باید برم تيمارستان دارم روانی میشم 

اخه این کلا اهمیتی نداره!نمره ش هیچ تاثیری نداره عزیزم خودتو تذیت نکن

از اذیت کارم گذشته سه ماهه خودم رو نابود کردم آخر نمره هام همشون خراب 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برا پرسش استرس میگیری؟!ول کن باباچه اهمیتی داره

چجوری بیخیال تر بشم 

بی خیال نه اینکه درس نخونم نه منظورم اینه ته چجوری فقط وقت درس به درس فکر کنم نه وقتای دیگه مثلا برنامه میریزم ساعت ۷ درس ۳ تاریخ رو بخونم بعد از صبح تا شب به همون درس تاریخ فکر کنم باز میشینم میخونم همش مینه نکنه یاد نگرفته باشم باز دوباره تا موقع پرسش اون درس استرس دارم اصلا اارم دیوونه میشم وقت خواب وقت ناهار وقت شام وقت بیرون همش دارم به درس و پرسش و امتحان فکر میکنم یک لحظه مغزم آزاد نمیشه 

از اذیت کارم گذشته سه ماهه خودم رو نابود کردم آخر نمره هام همشون خراب 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خب بشن چه اهمیتی داره!

فق نهایی مهمه فق نهایییییییییی

که تازه فک کنم اونم برای شما برداشته شد

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

نه دختر خوب، الان بهترین دوران زندگیته، معلمات روت حساسن؟

نه بچه های کلاس هیچکی درس نمیخونه همشون تو عشق حال 

منی که خودم رو این همه عذاب میدم آخرم نمره ام با همونا که هیچ درس نمیخونن برابره بعضی از معلما ازم خیلی انتظار دارن چون معدل نهمم ۲۰ هست همش میگن باید برای مدرسه رتبه بیاری و فلان کنی ما ازت انتظار داریم روانی شدم 

نه بچه های کلاس هیچکی درس نمیخونه همشون تو عشق حال منی که خودم رو این همه عذاب میدم آخرم نمره ام با ...

معلمات به موفقیتت فکر میکنن، دوست دارن موفق بشی، دختر خوب وقت امتحاناته، تفریح همیشه هست