حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷 خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤چه جوانانی!میبینی چه جوانانی😔بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🥺😔
واقعیه ولی من فکرمیکنم ازخودماکارونی نیست شایدموادش مشکل داشته یامونده بود
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
اینقدر گرونی شده معلوم نیس چی میریزن توش..مردمو بیچاره کردن..جنسا آشغال بود آشغالتر شده..هی میگن از جنس ایرانی حمایت کنید مردمو دارن ب کشتن میدن برای سود خودشون نامردا...
اگه از کنسرو مایه ماکارونی استفاده میکنید ،مثل تن ماهی نیم ساعت بجوشونید
حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷 خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
من که خیلی وقته دیگه نمیخورم ب بچمم نمیدم از وقتی شنیدم واقعا جایگزینش سخته
خونگی میشه خمیر و رشته درس کنید من چند باری با رشته خونگی درس کردم دستور تهیه خمیر ماکارونی رو سرچ کنید گوگل میاد ،ارد و تخم مرغ و ی قاشق روغن و نمک و ادویه اگ دوس داشتی مواد اصلیشه یکم زحمت داره اما هم می تونی تازه استفاده کنی هم خشک کنی بعد استفاده کنی هم ب صورت ورقه ای واسه لازانیا یا رشته ای بذاری داخل فریزر
💚خدایا بی نهایت شکر🙏💕⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم🙄بفهم لطفا ☹☹☹❗❗❗