2777
2789

آره واقعیت داره

روح و روانم اسیب دید تو نی نی سایت و اینستا ،حتی الامکان کم میام ،اگه اومدم سعی میکنم رد بشم از این حجم از بلاهت😓. خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتن به تاریخ انقضا ماکارونی توجه کنید 

ماکارونی بعد پخت بخورید دیگه مونده شد نخورید 

اگه از کنسرو مایه ماکارونی استفاده میکنید ،مثل تن ماهی نیم ساعت بجوشونید

روح و روانم اسیب دید تو نی نی سایت و اینستا ،حتی الامکان کم میام ،اگه اومدم سعی میکنم رد بشم از این حجم از بلاهت😓. خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

همه نوع مارکها خطرناکه؟ علتش چیه

دوتا برادر و ی دختر بچه فوت شدن بعد خوردن ماکارونی،البته افراد دیگه ای هم بودن یکی میگف زر و مانا بوده ولی من موثق مارکش و نمی دونم

💚خدایا بی نهایت شکر🙏💕⚠️⚠️⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم❗❗❗

من که خیلی وقته دیگه نمیخورم ب بچمم نمیدم از وقتی شنیدم واقعا جایگزینش سخته

خونگی میشه خمیر و رشته درس کنید من چند باری با رشته خونگی درس کردم دستور تهیه خمیر ماکارونی رو سرچ کنید گوگل میاد ،ارد و تخم مرغ و ی قاشق روغن و نمک و ادویه اگ دوس داشتی مواد اصلیشه یکم زحمت داره اما هم می تونی تازه استفاده کنی هم خشک کنی بعد استفاده کنی هم  ب صورت ورقه ای واسه لازانیا یا رشته ای بذاری داخل فریزر 

💚خدایا بی نهایت شکر🙏💕⚠️⚠️⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم❗❗❗