روح و روانم اسیب دید تو نی نی سایت و اینستا ،حتی الامکان کم میام ،اگه اومدم سعی میکنم رد بشم از این حجم از بلاهت😓. خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اینقدر گرونی شده معلوم نیس چی میریزن توش..مردمو بیچاره کردن..جنسا آشغال بود آشغالتر شده..هی میگن از جنس ایرانی حمایت کنید مردمو دارن ب کشتن میدن برای سود خودشون نامردا...
اگه از کنسرو مایه ماکارونی استفاده میکنید ،مثل تن ماهی نیم ساعت بجوشونید
روح و روانم اسیب دید تو نی نی سایت و اینستا ،حتی الامکان کم میام ،اگه اومدم سعی میکنم رد بشم از این حجم از بلاهت😓. خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
من که خیلی وقته دیگه نمیخورم ب بچمم نمیدم از وقتی شنیدم واقعا جایگزینش سخته
خونگی میشه خمیر و رشته درس کنید من چند باری با رشته خونگی درس کردم دستور تهیه خمیر ماکارونی رو سرچ کنید گوگل میاد ،ارد و تخم مرغ و ی قاشق روغن و نمک و ادویه اگ دوس داشتی مواد اصلیشه یکم زحمت داره اما هم می تونی تازه استفاده کنی هم خشک کنی بعد استفاده کنی هم ب صورت ورقه ای واسه لازانیا یا رشته ای بذاری داخل فریزر
💚خدایا بی نهایت شکر🙏💕⚠️⚠️⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم❗❗❗