عزیزم مال شما هم بعد آپدیت زود باطری خالی میکنه چون اصلا اینجوری نبود...زود داغ میکنه؟!
مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
بعد از چقدر استفاده داغ مي كنه؟ من يه بار سر يه موضوعي نزديك به ٢ ساعت بدون اينكه گوشيمو لاك كنم داشتم پيام مي دادم كه داغ كرد، باطريم خيلي خوب بود يه بار تو ال ٩٠ دوستم زدمش به شار ژ انقدر كه نوسان داشت باطريش قاطي كرد، عوضش كردم از اون موقع كلا باطري من زياد جالب نيست، اما بعد از آپديت تغييري نكرده
منم تو دستم نگهدارم و ی مدت کم تر از ۲ساعت یا همون مقدار باهاش کار کنم داغ میکنه ولی رو فرش یا میز باشه داغ نمیشه ....
گوشی شوهرم black berry هست اما مم گوشی خودم که j7 ترجیح میدم😎تعصب دارم به سامسونگ
بلک بری چه مارکی؟
من برج 2شوهرم کادو تولد بهم داد ،بلک بریه ولی اندرویده معمولیه چه اطلاعاتی میخوای! ؟🌷🐀
خوش دسته؟ تاچش خوبه؟ باتریش چطوره؟ رنگ و روی قابش تو این چند ماه خراب نشده و تغییر نکرده؟
راضی هستی؟ انتقال فایل ها و نصب نرم افزار توش، مثل اپل دنگ و فنگ داره؟
ببخشید اینقدر پرسیدم...