2777
2789

من ندارم ولی شنیدم که؛

دائم باید یک چیزی چک کنن، مثلا قفل در، گاز ، یا حتی بارها یک کاری انجام میدن ، مثل دستشویی رفتن شب،  تمیز کردن خونه و.

ای در رگانم خون وطن.. ای پرچمت ما را کفن.. دور از تو بادا اهرمن.. ایران من ایران من..☀️💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بچگی داشتم

اول وسواس تقارن

بعد شد تمیزی

بعد شد افسردگی

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

من ندارم ولی شنیدم که؛دائم باید یک چیزی چک کنن، مثلا قفل در، گاز ، یا حتی بارها یک کاری انجام میدن ، ...

من اینارو ندارم ولی بخاطر چیزای کوچیک خیلی حرص میخورم خواستم بدونم وسواس فکری چطور 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

وسواس فکری

یعنی فکرت مشغول چیزای خاص باشه

مثلا هی چک کنی درو بستی؟

گازو خاموش کردی؟

فلانی ازت ناراحتشد نشد؟

بهمانی تو رو دید چی فکر کرد؟

نکنه فلانی رو بکشم؟

نکنه این کارو کردم گناهه؟

و و و و

درمانش: روح باید درمان بشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من اینارو ندارم ولی بخاطر چیزای کوچیک خیلی حرص میخورم خواستم بدونم وسواس فکری چطور

شاید بیشتر حساس باشید

ای در رگانم خون وطن.. ای پرچمت ما را کفن.. دور از تو بادا اهرمن.. ایران من ایران من..☀️💚

این نوشخوار فکریه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نه، اون بیشتر اورتینک یا نشخوار فکریه

آفرین منم نشخوار فکری دارم وقتی هم می‌خوابم فقط خواب مرده و ارواح میبینم امروز شوهرم ساعت چهار اومد خونه قرص بخوره باز بره سرکار یهو منو دید ترسید گفت چشات چرا اون جوری هست خواب خواهر دوستم که فوت شده می‌دیدم به چشمای اون خیره شدم با همون حالت از خواب بیدارم شدم 😐

آفرین منم نشخوار فکری دارم وقتی هم می‌خوابم فقط خواب مرده و ارواح میبینم امروز شوهرم ساعت چهار اومد ...

از اضطرابم میتونه باشه، نمیشه گفت باید مشاور یا تراپیست بگه

از بچگی داشتماول وسواس تقارنبعد شد تمیزیبعد شد افسردگی

کانال زندگی سالم سوده هروی

دوره جذابیت درونی 

خیلی هم تمریناتش ساده هست

اما خود فایلارو زیاد گوش بده خیلییییییییی موثره

وسواس فکرییعنی فکرت مشغول چیزای خاص باشهمثلا هی چک کنی درو بستی؟گازو خاموش کردی؟فلانی ازت ناراحتشد ن ...

مدام عذاب وجدان دارم ولی رو گاز و چک کردن نه برام مهم نیست یا حرفی میزنم فکر میکنم نکنه طرف دلش شکسته باشه حالا فکر کن یکی بهم بدی کرد من یه حرکت زدم بخاطر همون عذاب وجدان میگیرم و هی منتظرم کارما بیاد سرم و واقعا سرم میاد ☹️